Kyle Richards mungkin tidak berjaya melalui Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula.

Dalam treler yang mengejutkan, baru dikeluarkan untuk filem istimewa yang akan datang, Kyle dilihat menangis untuk menjadi hos Andy Cohen tentang dia hubungan dengan kakaknya , Kathy Hilton , sebagai Tambah Dada mendakwa telah 'didera' oleh siri 'kawan' dan seolah-olah meminta Andy memberinya Dorinda Medley rawatan dan ' letak [dia] pada jeda ' di hadapan musim 13 .

Ketika intipan bermula, peminat diberi pandangan pada penghujung rakaman, yang menyaksikan Kyle menangis memberitahu Andy, “Saya benar-benar tidak okay sekarang. Saya tidak mahu duduk di sini untuk bersulang.'

Dia kemudian bertanya, 'Bolehkah saya pergi?'

Mengenai apa yang membawa kepada detik dramatik itu, Kyle dilihat pada satu lagi titik persembahan, kurang daripada 30 minit sebelum itu, menangis lagi dan memberitahu hos, “Saya perlu berada di tempat yang lebih baik di sini bersamanya berbanding ketika dia datang. .”A prihatin Garcelle Beauvais juga mengambil kira ketegangan antara Kyle dan Kathy, yang bermula apabila Lisa mendedahkan kepada umum dengan dakwaan Kathy sepatutnya 'rehat psikotik' di Aspen, mendakwa Kathy mengugut memusnahkan Kyle dan keluarganya .

'Anda akan mencederakannya dan dia adalah kawan anda,' Garcelle memberitahu Lisa, menuduhnya mengekalkan drama dengan cara yang lebih memudaratkan daripada yang baik.

Walaupun Kathy tidak berada di atas pentas sepanjang masa, dia pasti bersuara ketika berada di set, menuduh Lisa '[bergaduh] dengan semua orang.'

“Awak buat apa dengan adik saya? Dan awak memandu Lisa Vanderpump di luar persembahan. Maksud saya, senarai itu boleh diteruskan dan seterusnya,” katanya.

Tetapi selepas Andy ingat Lisa mendakwa Kathy menelefon Dorit Kemsley seorang 'bodoh tidak berguna' dan dilabelkan Kristal Kung-Minkoff dan Sutton Strarke 'Cepat,' Lisa memberitahu bilik itu, 'Saya telah didera oleh Kathy Hilton.'

'Anda mahukannya di kamera kerana kontrak anda akan datang!' Kathy bertepuk tangan.

Sementara itu, Kyle tidak berpuas hati dan apabila dia ditanya sama ada dia kecewa dengan Lisa kerana membangkitkan kemelut Kathy yang sepatutnya dalam rancangan itu, dia seolah-olah mengesahkannya.

“Tengok di mana kita berada. Lihat di mana kita berada sekarang, 'katanya.

'Anda adalah pembuli terbesar di Hollywood dan semua orang tahu,' tambah Kathy tentang Lisa.

Dan Lisa tidak berundur - walaupun selepas Andy memberitahunya, 'Media sosial anda adalah bencana.'

'Jeda saya,' jawabnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dorinda Deadly | Teh Bravo, Berita dan Konsep (@dorindadeadly)

Pada permulaanRHOBAperjumpaan semula, yang difilemkan pada set yang dibuat untuk kelihatan seperti ikonik Hotel Beverly Hills, keadaan menjadi lebih ringan dengan kumpulan itu, dengan Dorit dan Kyle bergurau tentang khabar angin pelik mengaitkannya kepada suami Kyle, Mauricio Umansky , dan Kyle mengakui bahawa satu laporan mencadangkan dia dan Mauricio 'bertukar' dengan Dorit dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley .

Ia juga didedahkan oleh Erika, yang mengesahkan dia mempunyai 'jadual' daripada rakan-rakan dengan faedah , bahawa PK pernah tersilap sangka, sebelum mesyuarat rasmi mereka, bahawa dia dan seorang rakannya adalah ahli industri dewasa.

Bagi drama undang-undang Erika, itu tidak banyak dibincangkan dalam treler. Sebaliknya, Kyle dilihat menuduh lawan mainnya sebagai 'tidak terkawal' mengenai isu itu semasa musim, yang dinafikannya, menjelaskan dia hanya 'marah', dan mengesahkan dia cuba untuk kembali anting-antingnya $750,000 'atas sebab undang-undang.'

Kyle juga menyasarkan Crystal dan diapenggunaan perkataan 'dilanggar'.

'Bukankah anda berkata anda merasa dilanggar apabila seseorang menceroboh masuk ke dalam rumah anda ?” Crystal bertanya sebagai jawapan.

“Ya, tetapi seseorang menceroboh masuk ke dalam rumah saya. Mereka tidak membawa saya jaket,” Kyle membalas.

Kemudian dalam treler, sebagai Diana Jenkins telah dilihat, melalui Zoom, Garcelle disoal tentang buli dalam talian daripada anak lelakinya yang berusia 14 tahun, Jax.

'Saya fikir dia berada di belakangnya. Sudah tentu, 'katanya kepada Andy.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion mula disiarkan pada hari Rabu depan, 12 Oktober, pada 8/7c di Bravo.