Di mana kita bermula?

Daripada persengketaan sesama rakan termasuk Kyle Richards dan Dorit Kemsley , dan Tambah Dada dan seorang yang sedang hamil Teddi Mellencamp , kepada drama hubungan antara Dorit dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley , dan Denise Richards dan bekas kawannya, Brandi Glanville , yang baru dikeluarkan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills treler musim 10 penuh dengan drama, beberapa daripadanya berlaku di Itali .

'Kyle, biar saya habiskan!' Dorit menjerit pada Kyle di seberang meja makan ketika intipan bermula.

'Saya akan menggerunkan sialan itu,' dia menyambung.

'Oh, itu adalah kata-kata melawan,' newbie Garcelle Beauvais kenyataan sebelum memberitahu kamera dalam pengakuan bahawa drama itu adalah 'barangan orang kulit putih' dan mengakui pada masa yang lain bahawa dia tidak berkenalan dengan semua rakan pelakonnya.Sutton Strarke , yang hanya akan dipaparkan sebagai rakan, juga menyasarkan Teddi dengan mencadangkan dia 'sedikit membosankan.'

Semasa tinjauan berterusan, peminat dapat melihat dengan lebih baik drama yang dilalui oleh pelakon itu kerana khabar angin yang mendakwa Denise menyambung dengan Brandi selepas itu mengahwini suami Aaron Phypers semasaRHOBAmusim sembilan.

Selepas Aaron dilihat memberitahu wanita semasa makan tengah hari kumpulan bahawa mereka harus 'melihat cermin dan memilikinya' sebelum bertanya kepada Erika dalam adegan lain jika dia 'benar-benar [mahu] pergi ke sana,' Brandi memberitahu Kyle bahawa Denise bukan siapa. dia berpura-pura.

Denise kemudian memberitahu Teddi bahawa dia tidak 'layak' untuk berhadapan dengan khabar angin 'besar' kerana Lisa tertanya-tanya jika 'mereka kacau' semasa perbualan dengan Kyle dan Teddi dan Denise menangis tentang perkahwinannya .

'Jangan cuba untuk memusnahkan keluarga saya,' Denise menangis kepada seseorang di luar kamera.

Semasa adegan akhir pratonton, Denise dan Lisa dilihat dalam masa yang tegang selepas Lisa berhadapan dengan Denise tentang surat berhenti dan berhenti dia menghantar kepada Brandi.

'Anda menghantar berhenti dan berhenti?' Lisa bertanya.

“Siapa yang beritahu awak?” balas Denise.

'Oh, awak sangat marah,' bisik Lisa.

Musim ke-10RHOBAjuga akan dipaparkan penampilan cameo daripada bekas suri rumah, termasuk Adrienne Maloof , Camille Grammer , Eileen Davidson , dan Kim Richards .

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tayangan perdana musim 10 pada 15 April jam 8 malam. pada Bravo.

Kredit Foto: John Tsiavis/Bravo