Suri Rumah Sebenar Beverly Hills treler akhirnya tiba - dan ia lebih dramatik daripada yang kita bayangkan .

Selain daripada Erika Jayne mengisytiharkan bahawa dia tidak 'mempermalukan' sesiapa tetapi dirinya sendiri di tengah-tengah dakwaan mempunyai digelapkan berjuta-juta daripada bekas pelanggannya suami yang terasing , Thomas Girardi , Dorit Kemsley dan suaminya, Paul 'PK' Kemsley , dilihat rosak semasa menceritakan rompakan bersenjata yang berlaku di mereka Rumah Encino $7.9 juta pada Oktober 2021. Selain itu, Tambah Dada mengejutkan memaklumkan Kathy Hilton bahawa dia tidak akan membiarkan dia terlepas dengan perkara yang dia katakan di belakang kakak Kyle Richards ‘belakang.

Walaupun terdapat banyak keseronokan di tengah-tengah RHOBAmusim 12 , termasuk lawatan ski di Aspen dan aktiviti meluncur air di Mexico, Erika, yang mendakwa 'banyak melakukan hubungan seks,' terus diserang seperti dia semasa musim 11 .

“‘Bagaimana dengan orang ramai?’” dia mengejek seseorang, kemudian menambah, “Bagaimana dengan fakta?”

'Anda mahu berada di pihak mangsa kerana anda fikir itu hebat. Apa yang saya beritahu anda, saya tidak kisah tentang orang lain kecuali saya,” katanya semasa adegan kemudian.'Saya tidak fikir ia hebat,' jawab Crystal, mempertahankan dirinya.

Erika juga bertelagah dengan Garcelle , bertanya kepada rakan pelakonnya, 'Adakah itu untuk membuat Erika kelihatan buruk atau kerana kebimbangan yang tulus?'

'Erika, saya tidak perlu membuat awak kelihatan buruk. Anda boleh melakukannya sendiri,” Garcelle Beauvais tepuk belakang.

Menurut Erika, dia telah selesai 'ditusuk' dan bersedia untuk giliran orang lain.

'Jadi itulah sebabnya anda mahu Kathy dipanggil?' Kyle bertanya kepadanya, seolah-olah mengangguk kepada drama itu Kathy terlibat dalam perjalanan mereka ke Aspen.

'Ya, sebenarnya,' Erika mengakui.

Tabiat minum Erika juga menjadi topik hangat untuk pelakon dengan Garcelle memberitahunya, 'Beberapa kali terakhir saya melihat anda, anda sedikit mabuk,' dan Lisa menasihati, 'Anda mengambil antidepresan anda atau anda minum. Tetapi anda tidak boleh melakukan kedua-duanya.'

Dalam adegan yang memaparkan Dorit bersama PK dan pelakon bersamanya, dia dilihat melihat kembali rayuan yang dia tawarkan kepada lelaki yang menceroboh rumahnya .

'Tolong saya mempunyai bayi kecil, tolong saya seorang ibu, tolong saya mohon kepada anda anak-anak saya memerlukan saya! Tolong, tolong,” katanya sambil menangis.

'Saya tidak tahan bahawa saya tidak berada di sana,' jawab PK.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Dua pelakon baru ialah ditambahkan pada rancangan untuk musim 12 , termasuk Diana Jenkins dan 'kawan' Sheree Zampino , yang dengan cepat mengetahui bahawa pakaian 'kasual' tidak benar-benar kasual dengan kumpulan ini.

'Jangan sekali-kali mendengar kata-kata santai,' Garcelle mengesyorkan selepas Sheree muncul di acara dalam pakaian peluh coklat dan topi hitam.

Sementara itu, Diana menerima sambutan hangat daripada Dorit, yang memberitahunya bahawa dia memberinya 'getaran Bridget Bardot,' dan Lisa, yang menyatakan, 'Cheers to Diana Jenkins!'

Tetapi tidak semua orang teruja dengan kedudukan Diana dalam kumpulan itu.

'Saya fikir anda seorang yang tidak berjiwa,' Sutton memberitahunya pada satu ketika dalam treler.

“Awak perlukan penjahat baru? Ini saya,” Diana membalas tembakan.

Semasa berurusan dengan kehilangan ibunya yang menyakitkan , Lois, Lisa memberitahu rakan pelakonnya dia 'melakukan yang terbaik [dia] boleh' sebelum duduk Kathy untuk membincangkan perkara yang dia katakan tentang Kyle.

“Awak ada cakap beberapa perkara tentang adik awak yang cantik ini. Saya minta maaf, Kathy, anda tidak akan terlepas dengannya, 'kata Lisa.

'Saya rasa awak benci saya atau apalah, macam mana awak boleh cakap benda tu?' Kyle menangis.

“Kyle… Kyle…” jawab Kathy, jelas tidak mahu perbualan itu berlarutan.

Treler itu berakhir dengan Kathy dikunci keluar dari kedai dan Erika dan Dorit berkata untuk membiarkan pintu terkunci.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 tayangan perdana pada hari Rabu, 11 Mei, jam 8/7c di Bravo