Heather Dubrow sudah kembali!

Mengikuti a rehat empat musim , Heather telah kembali ke jawatan sepenuh masa pada Suri Rumah Sebenar Orange County . Dan dalam yang baru dikeluarkanRHOCtreler musim 16, dia dilihat membuat dakwaan yang mengejutkan dan terbelah antara rakan lamanya Shannon Beador dan kawan barunya, Gina Kirschenheiter dan Emily Simpson , sebagai pasangan wanita baru menyertai kumpulan .

'Sebagai seorang doktor, terdapat ramai orang di Orange County yang kelihatan seperti muppet kucing dan saya rasa sebahagian daripada mereka pernah berada di kerusi ini,' Jennifer Armstrong memberitahu kamera, seolah-olah memayungi pandangan ahli pelakon masa lalu.

Jennifer, atau Dr. Jen, berkahwin dengan suami Ryan, yang 'tidak pernah memakai bajunya' dan nampaknya tidak mahu bercakap tentang perkahwinan mereka di depan kamera.

Noella Bergener juga merupakan pelakon sepenuh masa dalam episod baharu.SebagaiRHOCpeminat mungkin pernah mendengar, Noella perkahwinan dengan suami James Bergener datang ke satu penghujung tengah penggambaran. Oleh itu, tidaklah terlalu menghairankan untuk melihat dia merosot dalam rancangan itu, berkata, 'Hidup saya runtuh.'

Seiring dengan detik-detik kelam Noella datang beberapa detik gembira kerana dia teruja untuk diperkenalkan kepada anak perempuan Heather, Max Dubrow .

“Awak Max? Hai Max! Saya juga biseksual! Hai! Apa khabar?' dia mengisytiharkan sambil memeluk kanak-kanak itu.

Semasa pratonton diteruskan, terdapat ketegangan yang jelas antara Shannon dan wanita lain berkenaan dengan persahabatan yang telah mereka jalin dengan Heather. Shannon kemudiannya didakwa mula bergosip tentang Gina dan Emily.

'Shannon memberitahu saya bahawa anda berdua tidak boleh dipercayai,' Heather menerangkan kepada wanita, mendorong mereka untuk berhadapan dengan Shannon secara berasingan.

'Saya fikir kita kawan, Shannon,' Emily memberitahunya.

'Shannon, saya kasihan dengan awak,' tambah Gina.

manakala Nicole James juga dilihat dalam pratonton, memberitahu Emily untuk 'duduk' walaupun dia sudah duduk, dia duduk khabarnya diturunkan pangkat daripada peranannya dan hanya akan dilihat sebagai tetamu.

Juga dalam pratonton, Heather dilihat membuat dakwaan yang mengejutkan terhadap salah seorang rakan pelakonnya.

'Saya tidak mahu menjemput anda kerana anda memberi anak perempuan saya pornografi sebagai hadiah,' Heather memberitahu wanita semasa makan malam pelakon.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 16 tayangan perdana pada 1 Disember pada 9/8c di Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo