Pelakon RHONJ Musim 13: (l-r) Rachel Fuda, Margaret Josephs, Melissa Gorga, Dolores Catania, Teresa Giudice, Jennifer Aydin, Danielle Cabral — (Kredit: Andrew Eccles/Bravo)

Suri Rumah Sebenar New Jersey treler akhirnya di sini. Dan seperti yang dijangkakan, Teresa Giudice ' jatuh cinta dengan Melissa dan Joe Gorga sedang mengambil peringkat tengah.

Sebagai Pertarungan akhir Joe dengan Luis Ruelas diusik, Melissa pula dituduh menipu , dan Jennifer Aydin menghadapi lebih banyak kegawatan rumahtangga dengan suami Bil , yang isteri baru persembahan itu, termasuk Rachel Fuda , Danielle Cabral , dan 'kawan' Jennifer Fessler , diperkenalkan. Selain itu, peminat dapat melihat lebih banyak perkara yang membawa kepada perpisahan terbaru Teresa dengan Gorgas.

'Jadi saya orang jahat?' Melissa meminta Teresa sebagai klip perkahwinan dia dan Luis dipratonton.

Di tengah-tengah pengeluaran padaRHONJmusim 13, khabar angin mula berkisar mengenai dakwaan Melissa menderhaka dengan pelakon dan rakan keluarga Nick Barrotta . Dan pada masa yang sama, Teresa dituduh menolak untuk isu itu dibawa ke kamera.

'Dia melihat Melissa di tempat duduk belakang dan dia sedang bermesra dengan lelaki lain,' Jennifer memberitahu Danielle.Dan di tempat lain, Teresa berhadapan dengan Joe tentang potensinya masalah perkahwinan , sambil berkata, 'Saya rasa kamu tidak gembira.'

Sebagai tambahan kepada drama berterusan Teresa and the Gorgas, habuk juga belum selesai antara Jennifer dan Margaret Josephs .

'Anda tidak mempunyai kawan-kawan,' Margaret memberitahu rakan pelakonnya.

'Saya mempunyai keluarga, yang anda tidak akan pernah tahu bagaimana rasanya memilikinya,' Jennifer membalas.

Tetapi kehidupan Jennifer di rumah dengan Bill adalah jauh dari keseronokan kerana dia mengadu kepada Bill bahawa dia tidak 'melakukan hal-hal,' dan dia mengakui kepada Danielle, yang menggambarkan dirinya sebagai 'lebih tinggi dan lebih', bahawa dia 'selesai dengan bersikap ramah kepada seseorang yang memperlakukan saya seperti sial.”

'Jen Aydin berada dalam lingkaran ke bawah. Dia perlu berurusan dengan perkahwinannya, 'dakwa Margaret.

Melakukan lebih baik dalam hubungannya, Dolores Catania sedang melihat ke masa depan dengan teman lelaki Paul 'Paulie' Connell - banyak ke Frank Catania kekecewaan.

'Adakah dia bercakap pertunangan ?” Melissa bertanya kepada Dolores semasa pertemuan.

'Dia bercakap tentang perkahwinan,' Dolores mengesahkan.

Kemudian, selepas Frank mengaku kepada Dolores bahawa dia merindui hubungan mereka dan berkata, 'Mari kita perbaiki,' Dolores menembaknya sambil berkata, 'Tiada apa-apa yang perlu diperbaiki.' Namun, Frank tetap bertahan.

'Ia hampir seperti anda terlarang... Ini keluarga kami. Kami berempat. Saya akan mula menangis, 'katanya kepada bekas isterinya semasa makan malam.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh JACK | RHONJ OBSESSED (@rhonjobsessed)

Bagi Rachel, Margaret menggambarkan pemula musim 13 sebagai 'watak Tim Burton yang glamor,' dan dia menggambarkan dirinya sebagai 'ibu diktator sepenuhnya.'

'Tiada demokrasi dalam sialan ini,' Rachel mengisytiharkan sebelum terlibat dengan kedua-dua Teresa, yang memberitahunya untuk 'mengambil berat urusannya,' dan Jennifer, yang memanggilnya 'bodoh sialan.'

Apabila treler hampir berakhir, perkara-perkara antara Joe dan Luis kelihatan berada di ambang mendapatkan fizikal kerana Joe mengancam untuk 'mematahkan bola kejamnya' dan Luis kemudiannya dilihat mengecas ke arahnya.

'Saya akan biarkan dia menumbuk muka saya kerana saya tiada apa-apa yang perlu dirugikan!' Luis mengisytiharkan apabila Teresa menjerit, 'Ya Tuhanku!'

'Dia sentiasa mahu memisahkan saya dan abang saya ... Dia mendapat keinginannya,' tambah Teresa secara samar tentang Melissa.

Jackie Goldschneider dan Jennifer Fessler telah dilihat secara ringkas dalam treler dan akan muncul pada musim baharu dalam peranan 'rakan'. .

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 13 ditayangkan pada 7 Februari di Bravo.