Kredit: Paul Gilmore/Bravo

The Suri Rumah Sebenar Potomac musim tujuh sahaja tentang perkahwinan itu dan hubungan pelakon.

Dalam treler yang baru dikeluarkan untuk episod baharu, kedua-duanya Karen Huger dan Chris Bassett menghadapi tuduhan kafir sebagai Robyn Dixon menimbulkan idea prenup dengan tunang john dixon dan Gizelle Bryant dikaitkan dengan Peter Thomas . Tetapi mungkin perkara yang paling mengejutkan tentang sekilas adalah fakta itu Ashley Darby 's merancang untuk bercerai Michael Darby nampaknya telah dibatalkan.

'Anda dan Michael akan bercerai?' Robyn bertanya kepada Ashley dalam treler 6 September.

'Kami,' Ashley mengesahkan.

Tetapi selepas menangani khabar angin yang berpotensi mendakwa dia 'bersama pemain hoki' semasa perbualan dengannya Candiace Dillard-Bassett , Ashley memberitahu Gizelle dia ' menemui sebuah rumah dengan Michael ,” dan Karen serta-merta terkejut.'Ini bukan perceraian sialan!' Karen mengisytiharkan.

Dan Gizelle bersetuju, memberitahu Ashley, 'Anda tidak membeli rumah dengan lelaki yang anda ceraikan.'

Kemudian, nampaknya jelas bahawa apa sahaja potensi perdamaian Ashley dan Michael yang mungkin dituju mungkin tidak akan bertahan lama.

'Saya cuba mendapatkan Michael dan saya tidak dapat menghubunginya,' dia terdengar berkata di telefon sebelum kemudian menangis tentang dia dan dua anak Michael .

'Saya akan bertanggungjawab untuk kesejahteraan kedua-dua kanak-kanak ini,' katanya.

Di tempat lain, selepas Karen memberitahu suami Ray Huger bahawa dia memberitahunya dia 'boleh mempunyai gula-gula mata,' Candiace mendedahkan khabar angin yang mengejutkan tentang dirinyaRHOPcastmate.

'Karen menyelinap keluar dari bandar dengan seseorang yang bukan Ray,' dakwanya.

Dan Karen bukan satu-satunya yang diserang. Selepas memberitahu suaminya dia ' menunggu haid [dia]. ,” Candiace mengetahui tuntutan terhadap Chris, yang menunjukkan dia tidak setia.

'Anda pulang pada pukul satu pagi,' Candiace mengadu kepada suaminya.

'Bukan setiap hari,' tegasnya.

Tetapi semasa berbual dengan Robyn, Ashley mendedahkan dia menerima DM daripada Chris pada pukul 2:40 pagi.

“Kau bersama siapa di W? Bukan isteri kamu,” katanya.

Dan nampaknya, Chris bertindak tidak sesuai dengan Gizelle.

“Ramai lelaki yang sudah berkahwin telah mencuba saya dan saya rasa dia cuba untuk melihat sama ada saya bersamanya. Dia adalah pautan licik,' dakwa Gizelle, kemudian mengesahkan kepada Candiace bahawa Chris '100 peratus' membuatnya 'berasa tidak selesa.'

Selain dikaitkan dengan Chris, Gizelle juga dikaitkan dengan Peter, bekas suami kepada Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Cynthia Bailey . Candiace menyoal Gizelle sama ada dia ' tidur dengan Peter Thomas .”

'Saya akan keluar dengan yang itu,' jawab Peter.

Mengenai perkahwinan Robyn yang akan datang dengan Juan, dia nampaknya prihatin bukan sahaja tentang kewangan mereka tetapi juga potensi Juan untuk menipu.

'Saya mahu bercakap dengan Juan tentang mendapatkan pranikah,' Robyn mengakui Charrisse Jackson-Jordan .

Tetapi apabila dia mengemukakannya kepada Juan, dia tidak faham mengapa dia tiba-tiba 'menyebutnya sekarang.' Namun, dia kelihatan berazam untuk melindungi dirinya dan dilihat bertemu dengan seorang peguam.

'Adakah terdapat klausa tentang kafir?' dia bertanya.

Juga dalam treler, soalan Robyn Mia Thornton 's ketakutan kanser , tertanya-tanya mengapa dia berkata, 'Saya sakit, saya tidak sakit,' sebelum Mia berdepan dengan Gizelle.

'Anda fikir saya melakukannya untuk perhatian?' Mia bertanya. “F-ck awak.”

Karen kemudiannya dilihat berhadapan dengan Charrisse, memberitahunya semasa makan malam pelakon, 'Saya akan merayu a–!'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh tayangan perdana pada Ahad, 9 Oktober, pada 8/7c di Bravo.