Taylor Ann Green tinggal agak senyap tentang perpisahan Julai dia daripada Shep Rose selepas ia berlaku. Tetapi pada Pesona Selatan perjumpaan semula, dia tidak menahan, menuduh bekas teman lelakinya tidur dengan beratus-ratus wanita ketika bintang-bintang mereka melihat.

Sebagai Madison LeCroy menimbulkan kekecohan dengan seolah-olah bertepuk tangan Austen Kroll kemahiran bilik tidur dan mencadangkan api barunya , Bunga Olivia , sebelum ini disambungkan dengan Kathryn Dennis ' bekas teman lelaki, Thomas Ravenel , dan Craig Conover telah berhadapan dengan potensi perasaannya terhadap bekas teman wanita Naomie Olindo , Taylor menangis teresak-esak apabila mengenangkan betapa cepatnya Shep berpindah dari mereka hubungan dua tahun .

“Kamu meniduri orang lain di Texas, Shep. Sudah dua bulan sejak kita berpisah,” seru Taylor. “Dia telah menipu kononnya lebih 300 pelacur. Saya adalah pelacur yang tinggal cukup lama.”

Apabila Taylor rosak, hos Andy Cohen bertanya mengapa dia masih mengambil berat.

'Sebab saya suka dia,' akuinya.Dan Shep merasakan perkara yang sama, memberitahu Andy, 'Saya akan sentiasa mencintai Taylor. Sentiasa.”

Bagi Craig, dia dilihat berhadapan dengannya Naomie selepas hubungannya dengan Whitney Sudler-Smith .

'Anda hanya tidak bergaul dengan bekas orang,' Craig, yang telah berpacaran Paige DeSorbo untuk tahun lalu, katanya.

'Mungkin awak masih cintakan dia?' Andy mengesyaki sebelum bergurau tentang berapa kali dia terpaksa menyelinap keluar Patricia Altschul rumah sebelum sarapan.

Di tempat lain dalam treler, Andy menyebut kemahiran Austen di dalam bilik tidur, sambil bergurau, 'Saya tidak fikir sesiapa terkejut mengetahui bahawa Austen membosankan di atas katil,' sebelum Madison menetapkannya lurus.

'Sesuatu yang menghalang saya selama tiga tahun,' jawabnya.

Kemudian, apabila banyak perhubungan pelakon dalam kumpulan rakan mereka disebut, Madison membangkitkan masa lalu Olivia yang sepatutnya dengan Thomas.

“Saya rasa Thomas dan Olivia, kan?” dia bertanya.

Tetapi Olivia dengan pantas menembaknya, sambil berkata, 'Maaf, adakah anda baru sahaja mengeluarkannya daripada a- atau apa?'

'Tidak, a– sebenarnya nyata,' balas Madison sebagai perseteruan wanita berterusan .

Madison juga menyasarkan Cam Bonaparte dan Datang Aspen , WHO menyertaiPesona Selatan pada akhir 2021 untuk musim kelapan.

'F-ck awak, Leva, dan f-ck awak, Venita, kerana kemudian saya melihat apa yang awak katakan, yang merupakan pembohongan yang berani,' kata Madison, seolah-olah memberi isyarat kepada teks Venita dan Leva tentang dia yang kononnya masih mempunyai perasaan terhadap Austen .

Tidak lama selepas itu, Leva kembali mendapat perhatian pergaduhan hebatnya dengan Craig pada pesta percutian Sewing Down South pada perlawanan akhir telah dibincangkan.

'Anda mencapai sifar hingga 100,' Leva teringat kepada Craig apabila Andy bertanya kepadanya sama ada dia boleh 'memiliki' tingkah lakunya yang 'mengerikan'.

“Itulah kisah sebenar!” dia membalas.

Juga pada perjumpaan itu, Kathryn berhadapan dengan Naomie, yang menafikan bergosip tentangnya sepanjang musim.

“Awak cakap sial tentang saya, kosongkan,” Kathryn berkeras. 'Biar saya suarakan apa yang saya rasa.'

Pesona Selatanmusim kelapan pertemuan semula bermula Khamis depan, 6 Oktober, pada 9/8c di Bravo.