The Suri Rumah Sebenar New Jersey musim sembilan perjumpaan semula treler ada di sini, menjelang episod akhir malam ini, dan ia adalah luar biasa!

Dalam video curi-curi, yang baru dikeluarkan oleh Bravo, ia adalah jelas Teresa Giudice menunjukkan kerana dia boleh dilihat terlibat dengan kakak iparnya Melissa Gorga , dan Jackie Goldschneider .

Berbolak-balik dengan Melissa, Teresa nampaknya memanggilnya 'b**ch' semasa mereka mengulangi ketegangan mereka daripada musim semasa.

“Kau bangsat yang berhati dingin,” kata Teresa.

“Awak nak keluarga? Awak layan saya dengan hormat atau awak tak ada keluarga,” balas Melissa.'Saya kehilangan sel otak bercakap dengan anda,' kata Jackie.

'Itulah sebabnya anda tidak bercakap dengan kakak anda sendiri, bajingan sampah putih,' kata Teresa. “Dia seorang penguntit!”

Kemudian, kita melihat pratonton pertarungan dramatik antara Teresa dan Jackie, di tengah-tengah mereka perselisihan yang berterusan .

Dakwaan 'stalker' datang selepas peminat rancangan itu foto terbongkar Jackie menghadiri menandatangani buku Teresa beberapa tahun lalu, sebelum dia menyertai pelakon RHONJ.

Ketegangan antara kedua-dua wanita menjadi lebih panas apabila Teresa mengancam Jackie.

'Anda tidak akan memenangi perang mulut dengan saya,' jawab Jackie kepada Teresa.

“Betul ke tak? Anda mahu membuat pertaruhan?” tanya Teresa sambil mengambil notanya dan cuba menerjangnya ke arah Jackie.

Ahli pelakon yang lain akan ditunjukkan mempunyainya juga, dengan Jennifer Aydin memanggil Margaret Josephs seorang 'perusak rumah,' manakala Margaret memberitahu debu Danielle bahawa jiwanya 'hitam.'

ADAKAH JACKIE DIPEcat DARI RHONJ?

Para suami juga akan ditampilkan pada perjumpaan itu, termasuk Joe Gorga dan Dolores Catania's bekas suami Frank Catania .

Dan akhirnya, Teresa dilihat merosot sebagai hos Andy Cohen bertanya kepadanya jika dia bercadang untuk pergi dia 'jalan berasingan' daripada suami Joe Hakim jika dia akhirnya kehilangan miliknya rayuan untuk menghentikan miliknya mengarahkan pengusiran .

Perlawanan akhir musim kesembilan RHONJ disiarkan malam ini pada 9/8c, manakala perjumpaan semula tiga bahagian akan mula disiarkan Rabu depan, 20 Februari, pada 9/8c di Bravo.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI TRAILER REUNION RHONJ LETUPAN?