The Peraturan Vanderpump perjumpaan semula musim sembilan sudah tiba, dan tidak menghairankan, perpisahan barisan pelakon terbaharu nampaknya menjadi tumpuan utama drama ini.

Berbulan-bulan selepas itu Lala Kent dipanggil ia berhenti dengan Randall Emmett disebabkan dia didakwa menipu dan Rachel Leviss menamatkan dia pertunangan kepada James Kennedy untuk beberapa sebab , Lala, yang merakamkan perjumpaan khas itu secara maya daripada rumah barunya di Los Angeles, dilihat merosot ketika dia membincangkan perbuatan salah lelaki yang jelas dia hampir berkahwin .

'Ini pastinya tidak seperti mana-mana musim yang pernah kami alami sebelum ini,' kata Ariana kepada Charli di belakang pentas ketika intipan bermula.

Kemudian, semasa dia naik ke pentas, Ariana menyelar Katie Maloney , yang dia rancang sebelum ini berniaga dengan .

“Siapa yang memberi apa yang saya mahu lakukan dengan hidup saya, Katie? Itu tidak masuk akal, 'kata Ariana.Dan, seperti yang mereka lakukan di tengah-tengah musim, Katie pergi kepala ke kepala dengan Tom Sandoval atas perkongsiannya dengan suaminya, Tom Schwartz , dan bar baharu mereka . Malah Schwartz seolah-olah mencadangkan Sandoval telah 'melindungi dan merendahkan.' Sementara itu, Sandoval mempertahankan dirinya, mengatakan dia telah menjadi 'sasaran.'

'Anda tidak boleh mengambil kredit untuk seluruh manusia,' Katie, yang juga membuat penggambaran secara maya dengan Schwartz, menjawab.

Selepas Charli Burnett kemudian menuduh Scheana memerlukan perhatian dan Andy Cohen memanggil James kerana merengus kepadanya kerana mengulangi perkara yang dia katakan, Lala memberitahu rakan pelakonnya bahawa Randall dikhabarkan menipu sepatutnya dibesarkan.

'Randall Emmett merayap di sekeliling saya, itu sepatutnya dibawa kepada perhatian saya,' katanya.

'Saya mendengar seperti, khabar angin seksual,' James mengakui.

Tetapi Scheana menegaskan, 'Saya fikir dia seorang lelaki yang berdiri teguh.'

'Hakikat lelaki ini, dia membuatkan saya berasa cukup selamat untuk membawa seorang kanak-kanak ke dunia ini, saya berasa jijik,' jawab Lala, sambil menangis.

Walaupun ramai rakan pelakon Lala berasa ngeri dengan apa yang dia lalui, Brock Davies tidak berganjak.

'Kerana anda terlalu sibuk terbang dengan jet peribadi dan melepak Senapang Mesin Kelly ,” jelasnya, turut mewarnai situasi kewangannya dengan Randall dengan mengadu, “Saya tidak mempunyai ayah gula.”

Lisa Vanderpump juga tidak terlalu sensitif terhadap perpecahan, memberitahu Lala, 'Kadang-kadang cara anda mendapatkannya adalah cara anda kehilangannya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo (@bravotv)

Pada penghujungPeraturan Pamtreler pertemuan semula, Raquel mengakui dia 'bermimpi ngeri tentang hari perkahwinan [dia dan James]' sebelum mengeluarkannya cincin pertunangan dan menyerahkannya semula kepada James.

'Adakah kamu tahu?' Scheana bertanya kepada Ariana sebagai perpisahan itu bermain-main.

'Tiada idea,' Ariana mengakui.

Adapun apa yang akan dibincangkan perpecahan itu , Lisa membayangkan bahawa pembohongan telah diberitahu.

'Kami percaya apa yang anda tunjukkan kepada kami adalah kebenaran!' dia berkata kepada James.

'Ia adalah!' dia membalas.

“Tetapi tidak!” dia menembak balik.

Peraturan Vanderpump musim sembilan reunion mula disiarkan pada hari Selasa, 25 Januari, pada 9/8c di Bravo.