Suri Rumah Sebenar New York City pelakon akan kembali ke Bravo TV Mac ini untuk musim ke-11 siri ini.

Dalam tinjauan ringkas treler video RHONY musim 11, peminat bertemu bintang terbaru rancangan itu , Barbara Kavovit , dan lihat banyak drama antara wanita, termasuk pergaduhan, jatuh, dan juga beberapa sesi bersolek gadis-gadis!

Mengikuti jalan keluar daripada Carole Radziwill tahun lepas, Bethenny Frankel , Dorinda Medley , luann delesseps , Penyanyi Ramona , Sonja Morgan , dan Tinsley Mortimer telah disertai oleh Barbara, kawan lama LuAnn , yang kelihatan bertelagah dengan Dorinda dengan agak pantas.

Apabila kali terakhir peminat melihat BethennySuri Rumah Sebenar New York City, dia terlibat dalam percintaan on-and-off dengan Dennis Shields . Walau bagaimanapun, pada bulan Ogos tahun lepas, beberapa minggu sebelum pengeluaran pada musim 11 bermula, Dennis meninggal dunia secara tragis akibat overdosis dadah yang dilaporkan .

“Terdapat banyak dalam fikiran saya tentang dia mati. Saya tidak dapat turun dari perjalanan,” kata Bethenny sambil dia kecewa atas pemergian Dennis semasa penggambaran pada musim 11.'Saya rasa bersalah bahawa satu-satunya cara saya boleh turun dari tunggangan ialah dia sudah mati,' tambahnya.

Walaupun Tinsley dan teman lelakinya, Scott Kluth , nampaknya di ambang pertunangan tahun lepas, pasangan itu masih baru berpacaran dan permainan menunggu nampaknya mendapat yang terbaik dari sosialit.

'Sehingga saya mempunyai cincin di jari saya, saya tidak akan meninggalkan New York,' Tinsley memberitahu rakan-rakannya.

'Anda mencari 'tidak selamat' dalam kamus dan terdapat Tinsley,' kata Sonja.

Sementara itu, Ramona dan Sonja menikmati kehidupan bujang dan aktif dating , walaupun khabar angin mengaitkan Ramona dengan bekas suaminya , Penyanyi Mario , yang membuat penggambaran secara ringkas untuk musim 11.

Semasa adegan lain, Bethenny dilihat menjerit pada Sonja semasa lawatan pelakon ke Miami.

'Pergi tidur raja sialan sekarang,' dia menjerit.

Malangnya, Sonja tidak berjaya dan jatuh ketika dia bangun dari kerusinya.

Juga semasa musim 11, peminat akan melihat kepulangannya daripada Jill Zarin dan pergi ke belakang tabir Pertunjukan kabaret LuAnn yang berjaya .

'Sembilan bulan lalu saya berada di penjara dan kini saya seorang bintang kabaret,' LuAnn mengisytiharkan.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 ditayangkan pada hari Rabu, 6 Mac jam 9 malam. di Bravo TV.