Tuduhan serangan seksual 2018 terhadap Ashley Darby suami, Michael Darby , berada di hadapan dan tengah dalam treler yang baru dikeluarkan untuk Suri Rumah Sebenar Potomac musim keempat.

Walaupun akan ada banyak detik menyeronokkan antara pelakon, yang terdiri daripada Gizelle Bryant , Karen Huger , Robyn Dixon , Monique Samuels , Candiace Dillard , dan “kawan” Kate Ross , terdapat juga banyak drama, termasuk tuntutan terhadap Michael, pergaduhan pisau antara Ashley dan Candiace, dan panggilan ke 911.

Seperti yang mungkin diingati oleh peminat, Michael adalah dituduh melakukan serangan seksual oleh jurukamera Bravo pada September tahun lalu dan sebulan kemudian, pejabat Peguam Negara Daerah Montgomery menggugurkan semua tuduhan terhadapnya . Walau bagaimanapun, walaupun pertuduhan digugurkan, bintang bersama Ashley membidik Michael sepanjang musim keempat.

'Michael suka punggung besar, saya tidak boleh berbohong,' kata Gizelle.

'Karma adalah b***h, sayang,' Karen memberitahu Ashley. “Clankity berdenting. Bar sabun? Awak mungkin nak tolong suami awak.”Berikutan dakwaan serangan seksual, kedua-dua Ashley dan Michael bersuara menentang dakwaan jurukamera dan menegaskan tiada apa-apa yang berlaku. Namun, rakan pelakonnya tidak yakin dan pada satu ketika, Candiace menuduh Ashley berbohong.

“Anda memadamkan bulls**t!” jerit Candiace sambil mengacukan pisau ke arah Ashley.

'Lebih baik kamu keluarkan pisau raja itu dari muka ibu**raja saya,' balas Ashley sambil melompat keluar dari kerusinya.

Perkahwinan Ashley dengan Michael juga mendapat kecaman semasa musim keempat selepas bintang bersama mereka mengetahui bahawa mereka sedang mencuba untuk mendapatkan bayi.

'Perkahwinan mereka terbuka sepenuhnya, siapa tahu keadaan mereka,' kata Monique.

Semasa adegan lain, Gizelle memberitahu Ashley, 'Anda tidak gembira kerana Michael benar-benar tidak mencintai anda.'

Semasa perkahwinan mereka mendapat kecaman semasa penggambaran, Ashley dan Michael kelihatan sangat gembira pada masa ini dan pada bulan Februari, mereka mengesahkan mereka mengharapkan anak pertama mereka .

Dalam berita lain, Monique akan dilihat melaluinya kehamilannya dengan anak lelaki Chase , yang dialu-alukan pada bulan November dan Candiace akan dilihat bersiap sedia untuk berkahwin dan berjalan di lorong dengan suami sekarang Chris Bassett .

Di tempat lain, Robyn tertanya-tanya tempat dia berdiri bersama bekas suaminya , john dixon , selepas mengakui bahawa mereka telah 'seperti arnab arnab.'

'Pada ketika ini ia seperti, apa yang kita mahu?' dia bertanya.

Suri Rumah Sebenar Potomacmusim 4 tayangan perdana pada Ahad, 5 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Shannon Finney/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERUJA MENGENAI MUSIM BARU RHOP?!