Treler untuk Peraturan Vanderpump musim ketujuh baru sahaja dikeluarkan dan merangkumi drama yang sama seperti yang dijangkakan daripada kakitangan Restoran SUR dahulu dan sekarang.

Intip selama dua minit bermula dengan berita menarik tentang Jax Taylor dan Brittany Cartwright 's pertunangan sebelum keadaan cepat berubah menjadi lebih buruk dengan pertelingkahan antara Lala Kent dan Rachel Leviss dan drama hubungan antara hampir semua pasangan rancangan itu.

'Malam ini adalah malam yang ramai di antara kita sangka tidak akan berlaku,' Lisa Vanderpump mengisytiharkan semasa Majlis pertunangan Jax dan Brittany .

Ketika treler itu terus berputar kembali ke adegan berbeza dari parti itu, Lala dilihat bertelagah dengan Raquel selepas dia membangkitkanarwah ayahnyasemasa pertengkaran. Sementara itu, Katie Maloney dan Tom Schwartz bertentangan dengan kehidupannya di luar perkahwinan mereka sebagai Tom Sandoval dan Ariana Madix bertengkar tentang hubungan masa lalunya dengan wanita lain.'Itu bukan urusan anda untuk memberitahu,' kata Ariana selepas Tom melepaskan pendedahan bom itu.

Manakala Lala dan lelakinya, Randall Emmett , dan Stassi Schroeder dan teman lelakinya, Clark yang kacak , nampaknya mempunyai hubungan pelakon yang paling stabil, sekurang-kurangnya berdasarkan halaman media sosial mereka, kedua-dua pasangan nampaknya melalui masa sukar semasa musim ketujuh.

Walaupun Randall tidak akan dipaparkan, Lala berkata pada satu ketika dalam treler, 'Saya memutuskan untuk berehat daripadanya.'

Bagi Stassi dan Beau, mereka dilihat berputus asa atas sesuatu yang telah dilakukan oleh Stassi.

Semasa musim ketujuh, Jax nampaknya telah kembali bekerja di SUR selepas secara sukarela meletak jawatan tahun lalu. Walau bagaimanapun, Lisa masih bimbang tentang kekurangan rasa hormatnya dan nampaknya mempunyai masalah dengan yang diambil semula baru-baru ini James Kennedy juga.

'Tolong Lisa, jangan ambilnya daripada saya,' dia memohon selepas dia memberitahunya bahawa dia 'tidak boleh mengambil risiko.'

Sebelum treler itu dikeluarkan, khabar angin mendakwa Kristen Doute telah dipecat daripada peranannya sepenuh masa pada rancangan itu dan digantikan dengan transgender bintang Billie Lee . Yang berkata, Kristen dilihat satu tan dalam klip pratonton dan Billie tidak banyak dipaparkan sama sekali. Malah, satu-satunya masa dia dilihat adalah semasa bergaduh dengan Lala dan anehnya, Scheana Marie Masa siaran nampaknya berkurangan juga.

Turut dipaparkan semasa musim ketujuh ialah Pembukaan Tom Tom pada Ogos .

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh tayangan perdana pada hari Isnin, 3 Disember jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo