The Peraturan Vanderpump Treler perjumpaan musim tujuh baru sahaja dikeluarkan dan dalam klip itu, beberapa detik mengejutkan dapat dilihat.

Selain daripada Brittany Cartwright kehilangannya pada Tom Sandoval , bersama beberapa ahli pelakon yang lain, Billie Lee dilihat kembali ke sekali lagi menuduh rakan pelakonnya mengecualikan dia daripada acara kumpulan dan dua ahli lelaki persembahan terpaksa dipisahkan secara fizikal .

“Awak nak cakap pasal ibu awak? Jax Taylor kedengaran menjerit semasa klip dimulakan.

'Saya rasa ia salah raja!' Sandoval menembak balik.

'Tom, awak lelaki terbaiknya, berhenti!' Brittany menjerit dalam masa yang sangat luar biasa.Pada permulaan klip, pelakon nampaknya berselisih habis James Kennedy kedudukan dalam kumpulan, dan pelakon memikirkan teman wanitanya , Rachel Leviss , yang ramai dilabelkan sebagai 'bodoh'. Dan pada satu ketika, Tom Schwartz Kelihatan berdiri dan mengisytiharkan bahawa saat tertentu adalah masa yang 'mematahkan punggung unta.'

Semasa klip itu diteruskan, ketegangan timbul kerana komen yang dibuat di luar siaran Lala Kent bapanya, Kent Burningham , WHO meninggal dunia pada musim bunga yang lalu sejurus sebelum penggambaran pada musim ketujuh bermula.

'Apa yang kami tidak akan lakukan ialah mempunyai sesuatu yang telah ditweet mengenai ayah raja saya! Tidak akan berlaku!' jerit Lala.

Intip sekilas kemudian bergerak kepada pertikaian antara Katie Maloney dan Sandoval, yang melabel antara satu sama lain sebagai munafik.

Selain Billie membuat penampilan ringkas untuk membincangkan perasaannya tentang menjadi ditinggalkan oleh rakan lakonnya , Raquel turut dilihat pada rakaman itu dan bercakap mengenainya perselisihan berterusan dengan Lala .

'Hanya kerana anda mempunyai faraj tidak bermakna saya akan menyokong anda,' jelas Lala selepas Raquel mengakui dia tidak berasa disokong oleh feminis yang mengaku dirinya sendiri.

Bagi pelakon bersama mana yang perlu dipisahkan untuk mengelakkan keganasan, itu ialah Jax dan James, yang mengecam komen yang dibuat James tentang mendiang bapa Jax, Ronald Cauchi , WHO meninggal dunia akibat kanser pada Disember 2017 .

“Awak nak cakap pasal ayah saya? Awak nak cakap pasal ayah saya sekarang?” Jax bertanya sambil keluar dari tempat duduknya.

'Saya tidak bercakap tentang ayah raja sialan anda, Jax,' balas James sebagai hos Andy Cohen melangkah di antara dua lelaki itu.

Walaupun kedua-dua lelaki itu akhirnya dipisahkan, Jax terus menyindir lawan mainnya dengan membidik Raquel.

“Kawan teman wanita sialan kamu yang bodoh itu tidak berguna!” dia menjerit.

Tiga bahagian Peraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan akan mula disiarkan pada hari Isnin, 6 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Bravo Media/Nicole Weingar