The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sedang menandakan kepulangan mereka dengan penuh semangat!

Bravo baru sahaja mengeluarkan treler RHOBH musim 8 yang mempamerkan banyak drama, kehebatan dan pergaduhan di kalangan wanita glamor ini.

Sebagai permulaan, suri rumah yang pulang termasuk Lisa Vanderpump, Kyle Richards, Erika Jayne , Dorit Kemsley , dan Tambah Dada .

Seperti sebelum ini dilaporkan , ada suri rumah baru dalam campuran sebagai Teddi Mellencamp Arroyave telah menyertai barisan pelakon. Teddi, jurulatih kecergasan dan akauntabiliti (tidak pasti apa maksudnya!), ialah anak perempuan legenda muzik John Cougar Mellencamp . Dia berkahwin dengan Edwin Arroyave , dan mempunyai dua orang anak serta seorang anak tiri.

Satu lagi wajah yang dikenali ialah Camille Grammer yang kembali musim ini walaupun dia akan mempunyai peranan yang lebih kecil sebagai 'Rakan Suri Rumah'. Camille ialah ahli pelakon sepenuh masa pada dua musim pertama rancangan itu.Sekarang ke treler dramatik dua minit! Mula-mula kita melihat Dorit dan Erika dalam istilah yang lebih mesra tetapi itu nampaknya tidak bertahan lama kerana kedua-dua wanita itu akan bertengkar di kemudian hari.

Terdapat juga drama yang datang dari kumpulan Lisa, Kyle dan Dorit ketika Kyle dilihat memberitahu Lisa: 'Anda tidak suka bahawa ia bukan tentang anda untuk satu minit.'

Lisa kemudiannya dilihat memandu meninggalkan Kyle dan Dorit, memberitahu mereka, 'Saya akan pulang ke rumah kepada suami saya yang lebih suka menghabiskan masa dengan saya daripada anda.' Kyle dan Dorit hanya berdiri di situ sambil kelihatan terpegun!

Tidak banyak yang dilihat tentang Lisa R. dalam pratonton kerana dia kebanyakannya memberi tumpuan kepada menjadi ibu kepada dua anak perempuan modelnya. Newbie Teddie bukanlah bunga dinding kerana dia terlibat dalam gabungan semua drama, dan akhirnya Erika boleh didengari menyindir: 'Anda perlu memotong kepala syaitan!'

Erika kemudian menambah, 'Semua perkara ini berpunca daripada tiga pelacur yang bersaing dalam persahabatan.' Nampaknya dia merujuk kepada Lisa, Dorit, dan Kyle.

Musim baharu RHOBH ditayangkan di Bravo pada 9/8c pada 19 Disember. Anda boleh lihat treler di bawah.

BERITAHU KAMI – APAKAH FIKIRAN ANDA TERHADAP TRAILER?