Kebocoran NeNe akan dilihat berdepan dengan hampir setiap ahli Suri Rumah Sebenar Atlanta , serta hos Andy Cohen , semasa perjumpaan tiga bahagian musim 11 yang akan datang.

Dalam meninjau episod akan datang, NeNe menghadapi soalan tentang perlakuannya terhadap suaminya Gregg Leakes , siapa yang disahkan menghidap kanser apabila musim bermula, dia bergaduh dengan jurukamera semasa musim 11, dan persahabatannya dengan Cynthia Bailey .

'Orang ramai tertanya-tanya mengapa anda mengembara semasa Gregg sakit,' kata Andy kepada NeNe.

'Jika saya tidak mengembara, Gregg tidak akan makan,' jawab NeNe sambil Gregg meraup muka.

Awal bulan ini, NeNe mendedahkan dia adalah penyedia kewangan keluarganya dan berkata Gregg ialah 'pengurus rumah' mereka, yang menulis cek untuk bil mereka.Andy kemudian menyoal NeNe tentang pergaduhan yang berlaku di rumahnya semasa penggambaran.

'Saya berkata kami tidak membuat penggambaran di dalam almari saya,' jelas NeNe.

'Bagaimana dengan meletakkan tangan anda pada orang?' Andy bertanya.

NeNe juga ditanya tentang status persahabatannya dengan Cynthia, yang nampaknya sampai ke penghujungnya selepas penggambaran tamat pada pertemuan semula minggu lalu.

'Saya menjadi rakan tunggangan atau mati,' kata NeNe.

'Saya tidak tahu Kenya akan datang!' Cynthia menjerit pada pesta akhir.

'NeNe, adakah ini sesuatu yang berbaloi untuk menamatkan persahabatan kamu?' Andy tertanya-tanya.

“Jangan terus mendesak saya, okay? jangan!” tuntutan NeNe.

Semasa pratonton menyimpulkan, Cynthia kedengaran berkata, 'Jika NeNe mahu terlibat dengan a**s*t kecil ini, maka biarlah kami bertengkar dengannya.'

Sebagaimana yangSuri Rumah Sebenar Atlantatreler reunion dikeluarkan, ia juga disahkan bahawa ahli pelakon Porsha Williams dan tunang dia , Dennis McKinley , akan jadi dipaparkan dalam tiga bahagian khas bertajuk Porsha Bersalin bermula pada hari Ahad, 28 April.

Suri Rumah Sebenar Atlantareunion mula ditayangkan pada hari Ahad, 7 April jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Annette Brown/Bravo