Vicki Gunvalson mungkin mempunyai mengambil peranan 'rakan'. untuk Suri Rumah Sebenar Orange County musim 14, tetapi apabila bercakap tentang pertemuan semula yang akan datang, dia sangat berada di tengah-tengah drama di kalangan pelakon.

Dalam klip penggoda yang baru dikeluarkan untuk tiga bahagian istimewa, di tengah-tengah beberapa kemelut daripada Vicki, Kelly Dodd menyasarkan Hakim Tamra dengan menyelarnya sebagai 'sosiopat' di set. Sementara itu, Emily Simpson dilihat mengaku mempertimbangkan perceraian sebagai Gina Kirschenheiter menghadapi persoalan tentang bekas suaminya Matt Kirschenheiter 'serangan yang didakwa.

“Tamra… ular,” kata Kelly sambil berjalan melepasi bilik persalinan Tamra.

Kemudian, selepas Tamra memberitahu terbaru dia bintang bersama Braunwyn Windham-Burke bahawa dia dan pelakonnya 'agak menakutkan,' Vicki dilihat menuntut seseorang, yang mungkin Braunwyn, dipecat .

“Singkirkan dia dari rancangan saya!” jerit Vicki.'Ini bukan rancangan anda,' kata Braunwyn apabila Vicki menunjukkan bahawa dia telah berada di rancangan itu lebih lama daripada orang lain.

Selepas tiba di Showbiz Studios bertongkat selepas menjalani pembedahan penggantian pinggul , Emily dilihat bercakap di atas pentas dan membuat pengakuan mengejutkan tentang perkahwinannya dengannya suami kontroversi Shane Simpson .

'Saya pergi kepadanya dan berkata, 'Saya fikir mungkin kita patut bercerai,' katanya.

Ketika adegan itu berterusan, Vicki dilihat mengadu tentang kenyataan bermakna Kelly telah membuat tentang penampilannya di belakang pentas kepada Tamra sebelum berdepan dengan Kelly sama ada dia percaya dia sejenis ratu cantik atau tidak. Sebagai tindak balas, Kelly memberitahu Vicki bahawa dia 'pasti' lebih tampan daripada dirinya.

'Anda seorang sosiopat!' Kelly menjerit pada Tamra.

Mengikuti pandangan ringkas perbincangan Gina tentang dirinya persahabatan yang tegang bersama Emily, hos Andy Cohen tanya ibu kepada tiga anak itu dakwaan serangan Matt .

'Berapa banyak yang boleh anda beritahu kami tentang apa yang berlaku pada malam 22 Jun?' dia menyoal.

Tetapi Gina tidak segera bertindak balas. Sebaliknya, dia mula sebak apabila pratonton diteruskan.

Pada penghujung curi-curi pandang, Vicki dilihat di luar studio menjerit kepada jurukamera dalam apa yang kelihatan seperti kehancuran besar.

“Hentikan kamera! Ini mengenai pekerjaan saya, kerjaya saya, dan rancangan saya yang saya mulakan 15 tahun lalu,” wasapnya.

Suri Rumah Sebenar Orange Countyreunion musim 14 mula disiarkan pada hari Rabu, 18 Disember jam 10 malam. di Bravo TV. Bahagian II akan disiarkan pada hari Isnin, 23 Disember dan Bahagian III akan disiarkan pada hari Khamis, 26 Disember.

Kredit Foto: Jennifer Chang/BNCUniversal