Dia sudah kembali!

The Pesona Selatan treler musim enam baru sahaja dikeluarkan dan dalam klip yang dinanti-nantikan, peminat akhirnya mendapat pengesahan tentang kepulangan Thomas Ravenel bekas teman wanita, Ashley Jacobs , yang segera mengacau periuk bersama bintang-bintangnya yang kembali, termasuk Kathryn Dennis , Shep Rose , Jurukamera Eubanks , Craig Conover , Austen Kroll , Chelsea Meissner , dan Patricia Altschul .

“Ahhh!” Jerit Chelsea ketika Ashley tiba di acara pelakon luar.

Ketika bisikan bermula di kalangan kumpulan, Ashley mengambil tempat di sebelah Cameran dan segera disoal tentang kenyataan masa lalunya menyelar Kathryn dan keibubapaannya .

'Anda memanggil Kathryn penderma telur,' Cameran memberitahunya.Semasa pesta lain, pelakon kedengaran membincangkan kehidupan cinta Kathryn, mendedahkan bahawa menjelang produksi pada musim keenam rancangan itu, Kathryn telah menjalin hubungan dengan pelakon bersamanya, Whitney Sudler-Smith , sekali lagi.

“Bagaimana jika Kathryn dan Whitney kembali bersama?” Chelsea bertanya.

“Musim panas ini… Mereka bercinta,” jawab Austin.

Di tempat lain, Kathryn kelihatan bertengkar dengan kawan lamanya, Danni Baird , sambil dia cuba menavigasi melaluinya pertempuran hak penjagaan yang tidak kemas dengan Thomas atas dua anak mereka.

'Jika dia masuk penjara, saya akan menjadi ibu tunggal,' Kathryn memberitahu Craig. 'Ia hanya menggembirakan.'

Dalam salah satu detik paling dramatik dari treler musim enam, Ashley dilihat tiba, nampaknya tidak diundang, ke pesta yang diadakan oleh Patricia sebelum dengan cepat dibuang dari bash oleh pasukan keselamatannya.

'Patricia, kebenaran akan keluar!' jerit Ashley sambil diiringi ke pintu.

'Anda tidak perlu menolak saya,' dia menyambung.

Sebaik di luar, Ashley dilihat mendedahkan rancangan untuk melaporkan rakan pelakonnya kepada polis.

'Cam menolak saya dengan kuat, saya memanggil polis!' dia berkata.

Ashley sebelum ini memberitahu majalah PEOPLE yang dia berharap untuk kembaliPesona Selatanuntuk peluangnya pada cerita penebusan pada rancangan itu.

'Saya ingin mempunyai cerita penebusan, seperti yang dilakukan Kathryn [Dennis],' jelasnya. “Saya tidak akan berlawan dan saya tidak akan bermain kotor. Saya akan tersenyum dan bersikap baik. Saya tidak pernah berpeluang untuk melakukan itu dalam rancangan itu kerana saya sangat terjebak dalam drama Thomas. Saya adalah penjahat, tetapi orang ramai menonton. Saya ingin memberi peluang kepada penonton untuk melihat sisi lain saya.”

Sebagai tambahan kepada kembalinya pelakon musim lima, selain daripada Thomas yang dipecat , musim keenam juga akan menyertakan bekas bintang tetamu Eliza Limehouse dalam peranan sepenuh masa.

Pesona Selatantayangan perdana musim enam pada hari Rabu, 15 Mei jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com