Seminggu selepas isterinya Tamar Braxton difailkan untuk penceraian , Vince Herbert sedang berusaha bersungguh-sungguh untuk menyelamatkan perkahwinannya!

Menurut laporan baru hari ini, eksekutif muzik itu berharap dia dan Tamar, bintang Nilai Keluarga Braxton, boleh mendamaikan dan menyelesaikan masalah.

Sumber yang rapat dengan Vince memberitahu TMZ dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan Tamar kembali, termasuk kaunseling pasangan untuk membincangkan isu perkahwinan mereka dan isu yang berpunca daripada dia dipecat daripada Yang Nyata rancangan bual bicara.

Seperti yang kami laporkan sebelum ini, telah dikhabarkan secara meluas bahawa Vince, yang menguruskan Tamar, menyebabkan banyak drama di sebalik tabir yang akhirnya menyebabkan Tamar kehilangan pekerjaannya. Ini dilaporkan menyebabkan dia kemurungan dan membawa kepada banyak pergolakan antara keduanya.

Manakala Tamar pula meminta hak penjagaan penuh daripada anak lelaki mereka yang berusia 4 tahun, Vince nampaknya tidak mahu membincangkan urusan penjagaan kerana dia yakin mereka masih boleh menyelesaikannya.BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA RASA MASIH ADA HARAPAN UNTUK PASANGAN INI?