Bila Andy Cohen mengumumkan perpecahan Suri Rumah Sebenar New York menjadi dua rancangan berbeza, ramai peminat keliru. Versi 'lama', dengan wajah yang dikenali, akan dipindahkan ke Peacock, dan ia akan dikenali sebagaiRHONY: Legasi.

But semula berasingan rancangan itu mempunyai pelakon yang sama sekali baharu, iaitu dibentangkan di BravoCon tahun ini . Walau bagaimanapun, seperti yang kelihatan sekarang, salah satu bintang baharu mungkin sudah mula muncul.

Menurut laporan daripada @bravobygays pada Instagram , ahli pelakon Lizzy Savesky dikhabarkan akan keluar dari rancangan itu.

Akaun itu menunjukkan bahawa belum ada yang disahkan, tetapi 'semua jalan membawa kepada dia selesai.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @bravobygays

Per Muka surat Enam , Lizzy ialah seorang pengaruh media sosial dengan lebih 200,000 pengikut di Instagram, dan dia sering menyiarkan tentang kepercayaan dan tradisi Yahudinya.

Semasa khabar angin itu tersebar, pengaruh kesihatan Emily Gellis Lande seolah-olah mengesahkan ia benar.

“Ya, kamu semua betul. Saya tidak akan mengatakannya di sini, saya tahu apa yang berlaku kerana New York adalah tempat yang kecil,” kata Emily dalam video yang disiarkannya di Instagram , yang dikongsi oleh @LoveAndyC di Twitter.

'Orang ini, saya rasa, pernah melalui jalan ini sebelum ini. Saya tidak tahu mengapa mereka seperti menunggu untuk suka mengatakannya atau tidak mengatakannya, ' dia meneruskan, dengan diandaikan memanggil Lizzy.

Dia kemudian membayangkan apa yang membawa kepada pintu keluar. 'Saya pernah mendengar mereka akan berada pada mulanya dan kemudian dihentikan secara berperingkat. Saya mendengar apa yang berlaku. [Saya] sifar peratus terkejut. Berbaris seratus peratus dengan… persona ini.”

Emily menambah, “Sungguh sukar untuk berada di televisyen, saya fikir, jika anda mempunyai… pandangan yang melampau, dan anda tidak mahu mendengar pandangan orang lain… Saya rasa perkara yang sama berlaku di negeri lain apabila rancangan itu dibuat. dibatalkan.'

Emily menafikan khabar angin bahawa dia sendiri sedang menjalani penggambaran untuk rancangan itu. “Saya tidak [terlibat]. Saya hanya tahu apa yang berlaku dengan but semula.”

“Tiada apa-apa yang kekal rahsia lama di Upper East Side. Katakan sahaja… Berita bergerak dengan pantas. Terutama daripada ibu-ibu Upper East Side,” jelasnya. 'Mereka suka bercakap.'