Kredit: Cindy Ord/NBCUniversal

Serangan dalam talian terhadap Garcelle Beauvais 'Anak lelaki berusia 14 tahun, Jax Nilon , telah mencapai tahap baru yang sakit.

Sebagaimana yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills budak muda ahli pelakon mengeluarkan kenyataan, menyelar mesej 'perkauman' yang diterimanya daripada 'wanita pertengahan umur' semasa dia bersiap untuk memulakan persekolahan, penggunaan bot yang dilaporkan telah menimbulkan persoalan tentang kemungkinan dirancang menyerang Jax .

'Saya menjalankan beberapa akaun ini melalui BeenVerified dan semuanya adalah bot,' dedah seorang lelaki bernama Chadwick pada Twitter pada 23 Ogos.

“Tiada sejarah dalam talian yang boleh dikesan. Saya tidak akan menganggap siapa yang menghantarnya, tetapi masa yang sangat menarik memandangkan siaran hujung minggu lalu,” sambungnya, yang berpotensi merujuk kepada siaran yang dikongsi oleh Diana Jenkins hari lalu, yang menuduh Garcelle 'membuli' dan mengejeknya untuk mesej teks yang dihantarnya kegugurannya .

Anak RHOBH Garcelle Beauvais Diserang Bot

“Sekali lagi,Suri rumahpeminat melintasi garisan dan mengejar anak bongsu Garcelle di akaun IGnya. Orang yang rugi,” Twitter halaman Love Andy C menulis.

Sebagai tambahan kepada banyak mesej yang dilihat di atas yang menyebut Diana, Jax juga disambut dengan mesej yang benar-benar memalukan daripada orang lain. Orang ini merujuk secara mengejutkan George Floyd , yang mati di tangan seorang pegawai polis yang berlutut di lehernya ketika dia memohon untuk hidupnya pada 2021, mendorong Pergerakan Black Lives Matter dan kebangkitan umum tuntutan untuk kesaksamaan.

'Anda akan berlutut di leher anda jika bukan kerana ayah putih anda. Beritahu ibu kamu untuk tinggalkan Diana sendirian atau kamu akan berurusan dengan kami,” orang itu memberi amaran.

Dan dalam kapsyen Cerita Instagramnya, Jax berkata wanita itu telah 'terlalu jauh pada ketika ini.'

Berikutan penyiaran Jax mengenai komen yang mengganggu itu, Garcelle berkongsi mesej daripadanya di Ceritanya sendiri.

Ia berbunyi, 'Baiklah, saya ingin memulakan dengan mengatakan bahawa saya masih kanak-kanak dan ingin tidak dilihat sebagai orang dewasa yang matang sepenuhnya, kerana saya bukan seorang. Pada masa ini adalah minggu pertama saya di sekolah menengah dan, daripada menikmatinya seperti kebanyakan kanak-kanak di sekolah saya, saya terpaksa berhadapan dengan serangan di media sosial. Saya tidak mendaftar untuk rancangan ini, dan saya juga tidak ada kaitan dengan drama rancangan itu. Saya hanya mahu menjadi kanak-kanak biasa. Tujuan akaun Instagram saya bukan untuk publisiti mahupun tatapan umum, tetapi untuk dilihat oleh rakan sebaya saya sebagai seorang kanak-kanak lain. Saya benar-benar mahu mengelak daripada menjadi peribadi, tetapi saya hanya perlu pada ketika ini. Sokongan berterusan daripada semua orang menjadikannya lebih boleh diterima. Walau bagaimanapun, wanita pertengahan umur menghantar spam kepada saya dengan komen perkauman dan kasar tentang keluarga saya bukanlah seperti yang saya jangkakan minggu pertama saya di sekolah menengah. Terima kasih atas semua komen peribadi. Ia benar-benar bermakna bagi saya.”

RHOBH Garcelle Beauvais Kongsi Mesej Dari Anak Di Tengah Kebencian Dalam Talian

Di tengah-tengah tindak balas terhadapRHOBApenonton, Kyle Richards bercakap dengan mesej di halamannya.

'Baiklah, mari kita luruskan satu perkara mengenai anak-anakSuri rumahtidak mengapa. Tidak boleh menyerang kanak-kanak. Adakah hidup anda sebenarnya kosong? Jika ia adalah meminta pertolongan, malu pada anda, 'mesejnya menyatakan.

Kyle Richards Menggalakkan Pembenci Yang Kejam kepada Kanak-kanak RHOBH untuk Mendapatkan Bantuan

Nota Editor - Saya sangat muak dan terganggu dengan ini. Ini adalah KANAK-KANAK yang diganggu dan diancam dalam talian. Saya harap pihak berkuasa terlibat supaya sesiapa di sebalik ini didakwa dan didakwa. Mungkin juga idea yang baik untuk Bravo melakukan penyiasatan mereka sendiri untuk menghapuskan sesiapa yang dikaitkan dengan rancangan itu - RB.