Vicki Gunvalson dan teman lelakinya selama tiga tahun, Steve Lodge , bertunang pada hari Isnin, 22 April, tetapi merupakan detik istimewa yang dirakamkan untuk kamera Suri Rumah Sebenar Orange County ?

Awal tahun ini, sebelum cadangan Steve , laporan berpusing yang mencadangkan Vicki adalah merancang untuk pentas penglibatan pada kamera dalam usaha untuk mengekalkan peranan sepenuh masa beliau dalam siri realiti TV Bravo dan elakkan penurunan pangkatnya yang dikhabarkan .

Jadi, adakah acara itu difilemkan? Malangnya, terdapat laporan yang bercanggah.

'Ia tidak difilemkan,' orang dalam mengesahkan kepada Muka surat Enam . “Dia benar-benar mahu melakukannya secara peribadi. Dia mahu melakukannya kerana mereka berdua sedang bercinta dan mahu ia menjadi detik istimewa dan peribadi.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

Menurut laporan itu, Steve meminta semua enam anak mereka untuk restu mereka sebelum ini meminta Vicki untuk berkahwin dengannya semasa makan malam khas buatan sendiri yang telah dia rancangkan untuk 'sebentar tadi'.

'Dia menangis dan saya menangis,' kata Vicki Kami Mingguan momen istimewa itu. 'Saya seperti, 'Steve ini sempurna. Izinkan saya melihat cincin itu!’ Dia menunjukkannya kepada saya dan ia sungguh luar biasa. Ia hampir sempurna. 5.5 karat. Ia betul-betul sempurna. Ia cantik. Dia melakukannya dengan betul. Dia berkata dia mendapatnya pada Januari.”

'Hanya dia dan saya dan sebotol wain Silver Oak dan saya seperti, kami tidak boleh minum pada malam sekolah, kerja esok dan dia seperti, 'Rehat, mari kita minum segelas wain,'' sambungnya. 'Jadi dia sedang membasuh pinggan dan dia duduk semula dan saya seperti, 'Apa yang awak buat? Kenapa awak berlakon pelik?’ Dan dia seperti, ‘Saya sayang awak dan saya mahu berkongsi hidup saya dengan awak, adakah awak akan berkahwin dengan saya?’ … Saya tidak perlu memikirkannya!”

Mengenai tempat Vicki dan Steve akan mengikat tali pertunangan, bintang realiti itu berkata mereka akan mula merancang hari besar mereka pada satu ketika hujung minggu ini. Walau bagaimanapun, apabila bercakap tentang di mana dan bagaimana mereka akan berkahwin, butiran tersebut disiarkan.

“Kami mungkin melakukannya di Puerto Vallarta, mungkin melakukannya di halaman rumah kami, mungkin melakukannya di kilang wain, kami berada di mana-mana. Mungkin hanya kita dan anak-anak kita, mungkin hanya melakukan perkahwinan besar,' katanya.

Walaupun Halaman Enam mengesahkan cadangan itu tidak difilemkan, Us Weekly memberitahu pembaca bahawa peminat harus mengharapkan untuk melihat pertunangan itu, dan Vicki berkongsi berita itu dengan rakan bintangnya, dalam rancangan itu.

Dalam lebih banyak berita Vicki, dia juga meraikan berita pertunangannya dengan anak perempuannya, Briana Culberson , dan menantu, Ryan Culberson .

“Meraikan pertunangan kami dengan Briana & @ryan_culberson di salah satu tempat kegemaran kami. #engagement,” tulis Vicki pada 27 April. Gambar majlis makan malam itu ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

Kredit Foto: Instagram