Kredit: Charles Sykes/Bravo

Wendy Osefo muncul pada hari Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , di mana dia mendedahkan tentang dirinya yang kini terkenal detik mikrofon panas , semasa dia berlorek Mia Thornton sebagai pembohong selepas itu mengkritik rakan pelakonnya kerana melakukan perkara yang sama.

Semasa perlawanan dengan hos Andy Cohen, the Suri Rumah Sebenar Potomac star ditanya sama ada dia akan 'memiliki' sehingga detik mic panas dia sebelum menjawab beberapa siri soalan tambahan tentang bintang bersamanya, termasuk Gizelle Bryant, Robyn Dixon , dan Charrisse Jackson-Jordan .

'Saya akan memilikinya tetapi apa yang saya dan Robyn bincangkan ialah bagaimana dia dan Gizelle mendekati Mia,' jelas Wendy pada episod 6 November. WWHL . 'Saya tidak pernah mengatakan bahawa saya percaya kepadanya, saya hanya mengatakan bahawa pendekatan Robyn dan Gizelle dengan berada di mukanya adalah salah. Jadi dua perkara berbeza.”

Menurut Wendy, dia tidak percaya Gizelle mempunyai alasan kukuh untuk tidak mahu memeluknya Karen Huger 's pesta musim bunga sekarang pun, menoleh ke belakang. Malah, apabila ditanya mengenai detik tegang itu, Wendy berkata, 'Tiada apa-apa tentang niatnya yang akan menjadi positif,' dan dia menggandakan kenyataan masa lalunya tentang Gizelle yang tinggal bersama lelaki yang sentiasa menipunya kerana dia mempunyai harga diri yang rendah.

“Adakah saya berbohong?” dia bertanya.Mengenai rakaman Charisse menahan Robyn, yang dinafikan kedua-dua wanita, Wendy berkata dia ingin melihatnyaRHOPrakan pelakon “berdiri dalam kebenaran [mereka].”

“Kami nampak awak datang ke arah saya. Anda terpaksa ditahan jadi saya hanya tidak faham mengapa dia begitu membosankan sehingga dia memanggil Charisse, yang, kedua-duanya berbohong dan mengatakan bahawa ia tidak pernah berlaku. Ia seperti, 'Apa yang kita lakukan di sini? Jangan lakukan itu,'' kata Wendy.

Kemudian, semasa yang lainWWHLpermainan, Wendy ditanya siapa antara Gizelle dan Robyn ialah Pinky dan siapa Otak, daripada kartun popular 1990-an.

“Oh, ini mudah. The Brain ialah Gizelle dan Pinky's Robyn. Pinky pengikutnya, kan?” balas Wendy.

Kemudian, selepas berkata dia 'tidak tahu' jika apa-apa berlaku antara Gizelle dan Peter Thomas , dahulu daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta , dan menyatakan bahawa mereka boleh 'berseronok' jika mereka mahu, Wendy mendedahkan 'kegusaran terbesarnya' dengan bintang bersamanya.

Berkenaan dengan Robyn, Wendy berkata isu terbesarnya dengan rakan pelakonnya ialah 'dia berusaha keras untuk mempunyai masalah dengan saya, dan walaupun pada sesi melecur apabila dia diberi peluang untuk mengatakan apa masalah anda, dia enggan kerana dia hanya mahu mempunyai masalah dengan saya.”

Bagi Gizelle pula, Wendy berasa jengkel 'bahawa dia sering mengalihkan isunya sendiri dengan memilih wanita lain dalam kumpulan dan keluarga serta suami serta pasangan kita.'

Wendy kemudian menyahut Mia, berkata, 'Saya hanya mahu tahu perkara sebenar.'

Juga pada rancangan itu, Wendy mengakui bahawa dia akan melakukannya pergi ke hari keseronokan keluarga jika dia dijemput oleh Robyn.

“Jika dia akan menjemput saya... Sudah tentu. Saya akan mempunyai. Saya akan mengambil anak-anak saya kerana ia mengenai anak-anak,” jelasnya.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.