Episod yang akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County mempunyai peminat rancangan itu berdengung kerana ia akan menampilkan pertarungan besar antara Peggy Sulahian dan Meghan King Edmonds .

Bravo menggoda pratonton minggu ini yang hanya dipaparkan Shannon Beador meniup fius apabila Peggy menyebut bayi Meghan sambil menunjuk ke telefonnya. Jadi apa yang Peggy beritahu Meghan? Kami kini boleh mendedahkannya kepada anda!

Selepas melakukan banyak dan banyak penggalian kerana Bravo nampaknya merahsiakan perkara ini, kami dapat mendedahkan bahawa Peggy cuba menyiratkan Meghan seorang ibu yang jahat kerana dia mendakwa dia mendengar bayinya menangis selama lebih 10 minit malam sebelumnya. Wowzers.

Lebih teruk lagi, Peggy secara rahsia merakam beberapa rakaman Meghan dan beberapa wanita lain yang minum malam sebelumnya, kerana ringkasan Bravo untuk minggu depan menyatakan bahawa 'ketegangan meningkat apabila Peggy mendedahkan sesuatu yang dirakamnya pada telefonnya.'

Episod seterusnya RHOC disiarkan malam Isnin di Bravo pada 9/8c. Anda boleh menonton pratonton di bawah -Kredit Gambar: Bravo TV

BERITAHU KAMI – ADAKAH PEGGY MENENTANG DI BAWAH TALI PINGGANG DI SINI?