Joe Hakim merayu a perintah hakim untuk dihantar pulang pada November tetapi setakat ini, keputusan itu masih belum dibatalkan.

Walaupun tarikh tepat untuk Suri Rumah Sebenar New Jersey pengusiran star belum ditetapkan, laporan baru telah mendedahkan bahawa dia mungkin ditendang keluar dari Amerika Syarikat lebih awal daripada kemudian.

Pada 25 Januari, Radar Dalam Talian dedah Joe, suami kepada Teresa Giudice dan bapa kepada empat anak perempuannya boleh jadi dihantar pulang ke Itali pada bulan Mac .

Walaupun kerajaan kini ditutup, seorang pegawai imigresen memberitahu outlet itu bahawa kerana Joe adalah seorang tahanan, proses rayuannya mungkin akan diteruskan seperti biasa dan keputusan muktamad mengenai pengusirannya akan dibuat sebelum pembebasan penjara yang dijadualkan pada 14 Mac.

'Dalam kebanyakan kes, keputusan rayuan telah ditangguhkan dan segala-galanya dibekukan sehingga penutupan kerajaan tamat,' jelas pegawai itu. 'Bagaimanapun, dalam kes tahanan, perkara masih diproses seperti biasa kerana ia adalah keutamaan.'Untuk Perkahwinan Joe dengan Teresa , hubungan mereka yang sudah berdekad lamanya dijangka akan berakhir jika rayuannya tidak berjaya.

'Dia bercakap tentang perceraian, sama sekali,' kata sumber. “Tidak mungkin Teresa akan mencabut nyawanya. Dia melakukan ini, mengapa dia harus menderita?”

Menurut laporan terbaru dari PEOPLE, Teresa mendedahkan kepadanyaRHONJmembintangi bersama bahawa dia dan Joe akan 'berpisah' jika dia dihantar pulang ke Itali semasa penggambaran pada perjumpaan semula awal bulan ini.

'Teresa memberitahu Andy bahawa jika Joe dihantar pulang, dia tidak akan pergi,' kata sumber di perjumpaan semula itu. 'Dia berkata bahawa dia dan Joe telah bercakap mengenainya melalui telefon, dan dia faham.'

'Dia tidak benar-benar menyatakan kesedihan tentang itu,' tambah sumber kedua. 'Dia hanya menumpukan perhatian kepada gadis-gadis itu. Ia sangat penting.”

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim sembilan disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Elder Ordonez/INFphoto.com