Tom Sandoval nampaknya James Kennedy 's penyokong sahaja semasa Peraturan Vanderpump pertemuan semula tetapi di manakah mereka berdiri hari ini?

Selepas kesetiaan Tom kepada James menyebabkan masalah besar bagi beberapa bintang bersamanya, termasuk Jax Taylor , yang buat sementara waktu menyingkirkan Tom daripada peranan lelaki terbaiknya dalam dia dan Brittany Cartwright Perkahwinan, Tom dan James telah menawarkan kemas kini mengenai hubungan mereka.

Pada 30 Mei, Tom berkongsi beberapa kiriman di halaman Instagramnya dan dalam salah satu Cerita Instagramnya, dia dan James dilihat dengan tangan mereka dilingkarkan antara satu sama lain.

“Tuan-tuan dan puan-puan, dua kawan baik sesiapa sahaja boleh minta!” James mengumumkan dalam klip itu.

Peraturan Vanderpump James Kennedy Dan Tom Sandoval Adalah Rakan BaikDalam catatan lain, Tom dan James dilihat bergambar bersama rakan Jesse Montana dan teman wanita mereka, Ariana Madix dan Rachel Leviss , masing-masing.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tom Sandoval (@tomsandoval1)

semasa perjumpaan tiga bahagian bulan lepas, Tom dan Jax bertelagah mengenai sokongan Tom terhadap James.

'Anda satu-satunya orang yang mahukan [James] di sini!' Jax menjerit kepada Tom semasa rehat dari penggambaran di belakang pentas. “Ia perkara yang paling pelik!”

“Ya, tapi rasa apa? Apabila James mula bercakap, sembilan orang datang kepadanya,” jawab Tom.

Berikutan pertikaian pada kamera antara Tom dan Jax, Tom bercakap dengan Us Weekly dan mengesahkan bahawa walaupun drama pertemuan semula mereka, dia masih berlakon sebagai lelaki terbaik dalam Perkahwinan Jax yang akan datang . Kemudian, seminggu kemudian, semasa berbual dengan Entertainment Tonight, Jax dan Brittany mencadangkan peranan Tom dalam perkahwinan mereka berada di udara .

Dalam lebih banyak berita Peraturan Pam, beberapa minggu selepas membuat wahyu yang mengejutkan itu Lala Kent menghubunginya untuk memperbaiki persahabatan mereka, nampaknya James dan Lala sedang membuat kemajuan dalam hubungan mereka.

James mengambil laman Instagramnya pada awal pagi 1 Jun untuk berkongsi foto baharu dengan Lala kerana dia mendedahkan mereka baru sahaja merakam lagu baharu bersama.

“Kami membuat rekod dadah di studio hari ini, gembira mendapat rakan saya kembali. Bersedia untuk api tulen ???? #RideWithMe,” tulis James pada 31 Mei dalam siaran yang kini dipadamkan. Tangkapan skrin ada di bawah.

Foto Baharu James Kennedy dan Lala Kent 2019

Peraturan Vanderpumpmusim lapan memulakan penggambaran bulan lalu dan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, Vince Flores/startraksphoto.com