Kredit: Charles Sykes/Bravo

Whitney Rose sedang bercakap tentang bahagian paling sukar daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga.

Dalam temu bual baru, Whitney mendedahkan bahagian musim yang paling sukar untuk ditonton sebelum bercakap dengan suami Justin Rose semasa status pekerjaan , berkongsi pendapatnya tentang Angie Harrington 'suami Chris' Instagram palsu akaun, dan banyak lagi.

'Bahagian yang paling sukar ialah perjalanan Arizona,' kata Whitney Kami Mingguan pada 16 November. “Saya harap saya lebih sedar betapa sakit yang saya alami. Ia bukan sahaja sukar untuk dilalui tetapi kemudian lihat betapa besarnya kekacauan saya dan kemudian menerima semua kebencian daripada peminat yang bertimbun. selain itu sangat sukar.”

Di samping menjadi umum dengannya trauma zaman kanak-kanak di tengah-tengah musim ketiga, Whitney mengesahkan Justin kehilangan pekerjaannya .

“Ia sangat sukar. Sukar untuk saya tidak berasa bersalah atau malu tetapi saya hanya diri saya sendiri dan itu adalah sesuatu yang saya terpaksa duduk bersama dan melihat diri saya di cermin. ‘Saya menjadi saya dan saya yang menyebabkan ini.’ Jadi itu adalah perkara yang sangat sukar sebagai seorang wanita untuk diproses dan diselesaikan,” akui Whitney.Nasib baik, Justin, yang masih belum mendapat pekerjaan baru kerana klausa tidak bersaing selama setahun dalam kontraknya untuk pekerjaan bekasnya, telah 'menyokong' dan 'positif' sepanjang ujian itu.

“Mari datang, dia boleh mula mencari jika dia mahu. [Tetapi] dia sebenarnya suka, 'Mungkin saya mahu bersara. Ini agak bagus,'' dedah Whitney. 'Dengan cara yang pelik, ia hampir merupakan hadiah daripada alam semesta kerana ia memberikan keseimbangan yang lebih baik dalam keluarga kami. Kami beroperasi sebagai lebih daripada satu pasukan sekarang.”

Mengenai Chris 'Finsta, Whitney berkata walaupun dia 'berusaha keras' untuk tidak membiarkannya mengubah perspektifnya tentang Angie dan suaminya, pengalaman lalunya dengan troll menjadikannya mustahil.

'Ia membuatkan anda berfikir, 'Adakah ini mereka? Seperti, apa yang sedang berlaku?’ Memang sukar. Anda boleh melihatnya di seluruh muka saya. Saya seperti, 'Ew. Saya berasa keji. Kenapa saya berpakaian sedondon dengannya? Saya hanya mahu menghilangkan diri,'' dia teringat ketika mengetahui tentang akaun palsu itu. “Dia membuat tinjauan pendapat tentang saya memanggil saya sampah treler. Jadi saya seperti, mungkin Chris, jika mereka mahu berada di dalam rancangan itu, dia tidak sepatutnya mempunyai media sosial.

Walaupun ramai yang terkejut dengan Whitney persahabatan baru dengan Lisa Barlow dalam musim ketiga, Whitney menegaskan bahawa isu masa lalu mereka tidak pernah mengenai mereka berdua.

“Daging lembu saya bersamanya lebih kepada saya setia kepada [ Heather Gay ], yang tidak menyukainya jadi saya melihatnya melalui perspektif Heather, bukan saya sendiri. Lisa telah menjadi kawan yang baik kepada saya… Ia adalah persahabatan yang benar-benar tidak dijangka tetapi saya mengalu-alukannya dan saya sangat berterima kasih untuknya.”

Walaupun begitu, Whitney mengakui bahawa rapat dengan Lisa sudah tentu menyukarkan untuk mengimbangi hubungannya dengan ahli lain dalam rancangan itu.

'Sukar untuk mengemudi,' katanya.

Juga semasa temu bual, Whitney membincangkan musim ketiga yang akan datang daripada Perjalanan Wanita Terbaik Suri Rumah Sebenar , yang membintangi dia dan Heather, serta Porsha Williams ,Gizelle Bryant, Candiace Dillard-Bassett , Leah McSweeney , Alexia Echevarria , dan Marysol Patton .

“Terdapat banyak cuaca buruk pada [RHUGT],” usik Whitney. 'Kembali ke BravoCon, saya sangat keliru kerana saya fikir kita berada di tempat yang berbeza daripada kita jadi apabila dia berkata bahawa saya mencapai, saya rasa dia mencapai kerana saya fikir kita telah berbaik-baik dan saya fikir kita berada dalam tempat yang lebih baik. Saya tidak sedar itu semua hanya untuk kamera.'

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.