Whitney Rose muncul pada Hakim Tamra dan Teddi Mellencamp Podcast pada hari Rabu, di mana dia menawarkan kemas kini tentang hubungannya dengan bapanya , Steve Lesh , siapa ada bergelut dengan ketagihan beberapa tahun kebelakangan ini.

Selain membuka cerita tentang trauma zaman kanak-kanaknya, saat yang paling mencabar Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake musim ketiga, dan pengalaman dia pada Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik , berkongsi siapa yang paling dramatik dan siapa yang paling dia suka, Whitney mengesahkan kedudukannya bersama ayahnya hari ini.

'Saya tidak bercakap dengan bapa saya selama dua tahun,' Whitney berkongsi pada episod 21 SeptemberDua T dalam Pod. 'Saya telah menghalau dia keluar dari rumah saya kerana dia tidak menyokong perjanjian itu dan saya terpaksa belajar untuk menjaga sempadan dengannya untuk kepentingannya dan untuk melindungi anak-anak saya juga, dan diri saya sendiri.'

Menurut Whitney, Steve berpindah bersama seorang bekas pakar bedah plastik yang disyakinya mungkin memberinya pil. Dan sementara doktor telah meninggal dunia akibat COVID, Whitney telah mendengar Steve masih tinggal di rumah dan sihat.

'Saya mendengar daripada orang di sekitar bandar, mereka seperti, 'Ayah anda kelihatan sangat baik. Dia nampak sihat. Dia kelihatan gembira,'' dedahnya.Tetapi dia masih tidak percaya mereka akan bersatu semula.

'Saya berada pada titik di mana saya fikir saya menerima hakikat bahawa saya mungkin tidak akan [bersatu semula dengannya] dan tidak mengapa,' jelasnya. 'Ia seperti anda meratapi seseorang yang masih hidup... Hatinya emas tetapi fikirannya gelap.'

Semasa musim ketiga yang akan datang daripadaROSLC, Whitney akan dilihat membuka cerita tentang trauma yang dialaminya semasa kecil.

“Sesetengahnya terjatuh tepat di muka saya, dan saya terpaksa mengingatinya kerana beberapa orang lain yang terlibat. Dan saya mula mendapat kenangan atau perasaan aneh ini, atau seperti, ia seperti proses gila ini yang mula berlaku, 'jelas Whitney. 'Dan saya akan bercakap dengan ahli keluarga saya, dan mereka akan berkata, 'Oh ya, itu benar... Kami tidak tahu sama ada anda akan bercakap mengenainya.''

Walaupun Whitney mengesahkan bahawa 'apa yang berlaku dalam kehidupan peribadinya,' dalam 'memproses trauma dalam masa nyata dan cuba menjadi kuat untuk keluarga saya, untuk perniagaan saya, [dan] untuk persembahan,' adalah bahagian yang paling sukar dalam filem baru. musim, dia berkata dia kini merasakan bahawa ujian itu 'selesai.'

“Ia pada masa lalu. Saya sudah berpindah. Saya telah berkembang begitu banyak dan melakukan begitu banyak terapi dan kerja penyembuhan sehingga saya tidak perlu kembali ke sana dan menghidupkannya semula kerana itu sudah selesai, 'katanya. 'Saya lebih fokus untuk menerimanya dan melihat masa depan.'

Mengimbas kembali pada musim kedua, Whitney mengaku dia masih mendapat 'sangat benci' untuk adegan seksinya bersama suaminya, Justin Rose .

'Dan beberapa ibu bapa rakan anak saya telah berhenti membalas apabila saya menghantar mesej, seperti untuk bermain dan perkara seperti itu. Dan saya mengandaikan ia ada kaitan dengan itu dan perjalanan Zion kami , Saya seperti, dibelasah setiap malam. Saya telah pulih secara peribadi dan emosi, tetapi ia masih… Ia masih satu perkara,” usiknya, berkata peminat akan melihat lebih banyak “akibat” yang dihadapinya dalam musim ketiga.

'Ia adalah salah satu saat di mana saya fikir mereka hanya akan mengusiknya,' Whitney meneruskan detik kontroversi itu. “Saya tahu untuk berhenti, tetapi apabila saya berada pada masa ini, saya tidak boleh. Dan Justin, lelaki miskin itu berkata, ‘Adakah saya lelaki yang memberitahu isteri saya, Tidak, saya tidak mahu bersetubuh dengan awak?'”

Selain daripada penggambaranROSLCmusim ketiga awal tahun ini, Whitney turut menyertai pelakon musim ketigaRHUGT di Thailand.

'Ianya sangat menyeronokkan. Saya menyukainya. Ia sepertiSuri rumahOlimpik,” kata Whitney mengenai masanya di pulau itu. “Ia sangat berbeza. Ia seperti lebih sukar dalam erti kata kami merakam lebih banyak hari, lebih lama, tetapi… Ia lebih mudah daripada penggambaran di bandar anda sendiri. Perselisihan pendapat atau drama itu lebih mudah kerana anda tidak mempunyai pelaburan itu.'

“Ia adalah pengalaman yang sangat unik, dan saya menyukai setiap detiknya. Terdapat beberapa saat yang sukar, tetapi terdapat beberapa [saat] yang menakjubkan,” tambahnya.

Walaupun tarikh tayangan perdana untuk musim baharuRHUGTbelum ditetapkan, Whitney bercakap tentang drama siri itu, mengatakan bahawa Leah McSweeney adalah 'paling dramatik' daripada semua pelakon semasa Gizelle Bryant membawa kontroversi yang paling banyak.

“Yang paling dramatik ialah Leah. Yang paling banyak membawa drama ialah Gizelle,” jelasnya. 'Saya suka Gizelle, kami masih menghantar mesej dan itu satu lagi persahabatan yang saya tidak jangkakan, tetapi saya suka Gizelle, tetapi dia membawanya, dia rendang.'

Bagi siapa yang paling dekat dengannya, penghormatan itu diberikan Candiace Dillard-Bassett — dan yang menghairankan begitu.

“Ia benar-benar mengejutkan saya. Saya fikir dia dan saya akan makan daging lembu kerana saya telah mencatatkan rekod dan berkata dia adalah suri rumah yang paling tidak saya gemari sepanjang zaman,” akui Whitney. '[Tetapi] dia sebenarnya sangat manis dan sangat baik. Dan dia sangat seronok… Dia dan saya adalah orang yang bangun setiap malam.”

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga tayangan perdana Rabu, 28 September, pada 9/8c di Bravo.