Bak kata pepatah, kebenaran sentiasa terserlah pada akhirnya.

Karen Huger mempunyai ramai peminat Suri Rumah Sebenar Potomac tertanya-tanya sama ada semuanya baik selepas suri rumah Bravo dan suaminya memutuskan untuk menjual rumah Potomac mereka pada musim kedua rancangan hit Bravo.

Sebagai permulaan, 'grand dame of Potomac' tidak dapat memberikan jawapan yang jelas tentang mengapa dia menjual rumahnya dan seolah-olah melakukannya secara rahsia. Mula-mula Karen mendakwa dia menjual kerana dia dan suaminya Ray Huger , mahu mengecilkan saiz. Okay, nampaknya boleh dipercayai namun Karen kemudian memutuskan untuk berpindah ke rumah di luar Potomac yang jauh lebih besar daripada rumah yang dijualnya.

|_+_|

Peminat rancangan itu tidak perlu lagi tertanya-tanya kerana Washington Post sekarang pelaporan bahawa kedua-dua Karen dan suaminya Ray kedua-duanya berhutang JUTAAN cukai.

Menurut rekod awam dan The Post, Ray, yang Karen rujuk sebagai 'The Black Bill Gates' berhutang $1.5 juta kepada IRS, manakala syarikatnya juga berhutang lebih $3 juta. Yikes.|_+_|

Rekod awam mendedahkan Ray mempunyai lien $1.468 juta terhadapnya, manakala syarikatnya, Paradigm Solutions, juga menghadapi lien cukai $3.06 juta.

Lebih memburukkan keadaan, pasangan itu tidak dapat mendapatkan harga yang mereka inginkan untuk rumah mereka kerana ia dijual pada harga $1.68 juta walaupun pada asalnya disenaraikan pada harga $2.5 juta dan mempunyai nilai taksiran $2.3 juta.

Apabila dihubungi oleh The Post untuk mengulas mengenai cerita itu, Karen hanya akan menyatakan “Ini urusan peribadi; ia sedang ditangani.'

Di sini kami berharap Karen dan Ray akan dapat menyelesaikan masalah kewangan mereka tidak lama lagi. Satu perkara yang pasti, ini akan menjadi jalan cerita utama untuk Suri Rumah Bravo pada musim ke-3 rancangannya.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT MENDENGAR KAREN & RAY BERHUTANG BERJUTA-JUTA CUKAI?