Tambah Dada hampir terlepas peluang untuk menjadi 'Suri Rumah'.

Semasa temu bual baru, Andy Cohen mengakui bahawa dia 'berwaspada' mengupah Lisa untuk muncul Suri Rumah Sebenar Beverly Hills. Suami Lisa, Harry Hamlin , turut mengaku mengugutnya untuk bercerai.

Andy bercakap kepada Los Angeles Times semasa mereka membuat profil Lisa. Dia memberitahu outlet itu dia 'berhati-hati untuk mengupah seorang pelakon yang dikenali, merasakan ia akan mengubah suasana rancangan itu,' tetapi 'kini menganggap Rinna sebagai salah satu tambahan terbaik untuk francais itu.'

'Dia seronok untuk ditonton,' kata Andy. 'Dia kelakar dan dia mempersendakan dirinya sendiri. Dia memahami tempatnya di dunia, dan dia sangat selamat dengan dirinya sendiri. Saya hanya fikir dia menghiburkan.'

Semasa temu bual yang sama, Suami Lisa berkata bahawa semasa dia agak gembira dengan peranan isterinya padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillskini, dia pada mulanya mengancam untuk meninggalkannya jika dia bersetuju untuk menyertai musim kelima rancangan itu pada 2014.'Saya sebenarnya memberitahunya - kerana saya telah berkahwin beberapa kali sebelum ini - bahawa saya mempunyai nombor peguam perceraian saya di telefon saya,' kongsinya.

Bagi dia sendiri pemikiran tentang kehidupannya sebagai seorang Suri Rumah Sejati bintang, Lisa memberitahu majalah itu bahawa tidak dapat mengadakan pertunjukan lakonan, berikutan penampilan realiti TV di rancangan sepertiMenari Bersama Bintang,Perantis Selebriti, dan rancangan realiti jangka pendeknyaHarry Suka Lisa, memainkan peranan dalam keputusannya untuk melakukan RHOBH.

'Saya tidak boleh mendapatkan pekerjaan lakonan lagi kerana saya kini telah menjadi bintang realiti,' katanya. “Dan saya seperti, … sekarang apa yang perlu saya lakukan? Pada masa 'Suri Rumah' datang, saya tidak takut dengannya. Saya tahu ia adalah arah yang perlu saya teruskan.”

Dengan itu, Lisa mendedahkan menjadi suri rumah sebenar adalah hebat untuk kerjayanya.

'Saya telah dapat mendapatkan tawaran melalui platform media sosial saya dan mendapat pendapatan tambahan dalam bidang itu,' jelasnya. “Saya pun tak tahu nak mula dari mana. Macam-macam perkara sentiasa datang.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan mula disiarkan pada hari Selasa, 16 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: lev radin/Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com