Vicki Gunvalson Larian 13 musim sebagai suri rumah sepenuh masa pada Suri Rumah Sebenar Orange County telah tamat secara rasmi.

Mengikuti pelepasan treler musim 14 pada hari Selasa, orang dalam mendedahkan sebab Bravo TV memilih untuk menurunkan pangkat bintang realiti berusia 57 tahun seperti mereka dibawa ahli pelakon baru Braunwyn Windham-Burke ke rancangan realiti yang popular.

'Rangkaian itu mahu menjadi lebih muda,' jelas sumber kepada Radar Dalam Talian pada 2 Julai.

Sesungguhnya, pengiklan cenderung untuk memilih khalayak dalam lingkungan umur 18–49, yang mungkin menjelaskan mengapa telah dikhabarkan sejak beberapa tahun kebelakangan ini bahawa rangkaian Bravo sedang berusaha lebih keras untuk menyasarkan kumpulan umur tersebut. Salah satu cara mereka didakwa melakukan ini adalah dengan membawa suri rumah yang lebih muda ke francais 'Real Housewives' mereka yang sangat berjaya.

Manakala Vicki khabarnya cuba berunding peranan sepenuh masa pada musim 14, usahanya dilaporkan mendapat tentangan daripada rangkaian, yang tidak pernah menawarkan dia peluang untuk menuntut semula jawatan sepenuh masanya.'Mereka memberitahunya dia boleh membuktikan dirinya, tetapi hanya pertunangan tidak akan menyelamatkan anda. Walaupun itulah yang dia katakan kepada mereka, 'sambung orang dalam.

Awal tahun ini, berikutan laporan yang mendakwa Vicki merancang untuk melangsungkan pertunangan dengan teman lelaki Steve Lodge dengan harapan dapat mengekalkan peranannya sebagai 'suri rumah,' dia dan Steve mengesahkan dia melamar pada April . Walau bagaimanapun, Vicki telah dinafikan sekeras-kerasnya sebarang dakwaan bahawa dia mengatur pertunangannya untuk menyelamatkan tempatnya dalam rancangan itu.

Walaupun Vicki tidak akan banyak dilihat semasa musim 13 seperti yang dia alami pada musim lalu, Bravo TV tidak mempunyai sebarang rancangan untuk menyingkirkannya sepenuhnya. Walau bagaimanapun, dia tidak dijangka diminta kembali sebagai ahli pelakon sepenuh masa melainkan musim 14 gagal menarik perhatian penonton.

'Dia akan terus muncul dalam rancangan itu sebagai kawan untuk musim-musim yang akan datang kerana dia adalah nama keluarga. Tiada siapa yang melihat rangkaian itu menjadikannya ahli pelakon utama lagi. Melainkan musim ini benar-benar membosankan,” kata sumber itu.

Selepas berita penurunan pangkatnya disahkan, Vicki mengeluarkan kenyataan mengenainya musim baru di Instagram.

'Selama 14 tahun yang lalu saya telah membuka hidup saya, cinta saya, suka dan duka sayaSuri Rumah Sebenar Orange Countydan saya bangga menjadi 'OG of the OC.' Saya kembali lagi musim ini tepat di tengah-tengah aksi, dan saya harap anda seronok menonton rancangan itu seperti saya menyaksikannya di hadapan kamera, ” tulisnya dalam kapsyen foto pelakonnya. “Nantikan Bravo 6 Ogos.”

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana pada hari Selasa, 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Elizabeth Pantaleo/startraksphoto.com