akan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon akan berhadapan dengan tindakan undang-undang sedang menunggu terhadap mereka semasa perjumpaan musim sembilan yang akan datang minggu depan?

Sebagai Erika Jayne membuka tentang detik-detik diva rakan-rakannya, Andy Cohen telah berhadapan dengan mesej daripada peminat di Twitter, yang ingin tahu mengapa tindakan undang-undang tertentu ditangani dalam rancangan itu sementara yang lain dilangkau .

“Saya mahu [Andy] mengemukakan setiap tuntutan mahkamah pada perjumpaan semula itu. DAN tekan untuk jawapan,” tulis seorang. “Kenapa [ Tambah Dada ] dibesarkan [ Lisa Vanderpump 's] tetapi bukan saman wanita ini. Bagaimana perasaan mereka diheret ke dalamnya. Mengapa mereka tidak boleh sekurang-kurangnya mengakui telah disaman.”

'Takutkan Andy dan tanya soalan yang sukar,' tambah peminat itu.

Dalam mesej lain, peminat kedua menuduh Andy sengaja mengabaikannya tindakan undang-undang terhadap beberapa bintang rancangan itu dan mencadangkan dia tidak akan membangkitkan mana-mana daripada mereka pada perjumpaan semula musim sembilan. Bagaimanapun, sebagai respons kepada peminat, Andy mengesahkan dia merancang untuk melakukan perkara itu.



“Saya akan SEBUT SEMUANYA!” dia tweeted, bersama-sama dengan a Bethenny Frankel meme.

Berita mengenai perbualan akan datang mengenai tindakan undang-undang terhadap bintang-bintangnya akan datang sebagai berita baik kepada Lisa V., yang bersetuju dengan peminat di Twitter pada bulan April yang mencadangkan tindakan undang-undang terhadap Dorit Kemsley , Paul Kemsley , suami Erika, Thomas Girardi , dan Kyle Richards ‘suami, Mauricio Umansky , sepatutnya dibesarkan pada rancangan itu.

“Anda boleh menyiarkan isu kewangan Erika, Bravo, dan bukannya membenarkan serangan yang tidak masuk akal terhadap reputasi LVP. TIADA apa-apa yang difilemkan/dikatakan tentang perkara ini...atau Kyle/Mo didakwa...atau Dorit/PK didakwa. Tidak, mari kita sakiti LVP untuk tahun ke-4!!!” kipas telah menulis.

“Tepat sekali,” jawab Lisa V.

Dalam lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberita, Erika baru-baru ini membuka kepada dia majalah tentang detik-detik diva yang dia alami bersama bintang-bintangnya. Malangnya, dia tidak mendedahkan siapa yang melakukan apa.

Selepas ditanya mengenai detik-detik terhebat pelakon, Erika berkata, “Seseorang terlalu layan. Seseorang terlalu banyak bercakap tentang apa yang mereka buat dan seseorang memanggil seseorang itu gemuk.

Erika juga tidak menyebut sama ada mana-mana detik atau komen ini telah ditangkap oleh kamera.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: John Palmer/Media Punch/INSTARimages.com, Backgrid