Berikutan yang penuh dengan emosi Sarjana Muda musim akhir, ramai yang tertanya-tanya jika naib juara Peter Kraus akan menjadi yang seterusnya Sarjana Muda?

Kami mempunyai jawapan itu, dan maaf wanita tetapi Peter TIDAK akan menjadi Sarjana Muda.

Sekarang sebabnya? Nah itu bergantung pada siapa anda bertanya. Menurut sumber yang rapat dengan siri Sarjana Muda, mereka mendakwa rancangan itu tidak mahu Peter kerana mereka melihatnya sebagai fobia komitmen kerana keengganannya untuk melamar Peter. Sarjana Muda bintang Rachel Lindsay .

Bagaimanapun, Realiti Steve mempertikaikan tweet ini bahawa rancangan itu sangat mahukan Peter, 31, tetapi dia menolaknya.

Semuanya bermula semalam apabila pencipta rancangan Mike Fleiss secara rawak tweeted : “Adakah kita benar-benar mahukan Sarjana Muda yang tidak bersedia untuk menetap dengan wanita yang dicintainya? Hmmm. Bukan maksud #thebachelor…”Kemudian sumber Sarjana Muda memberitahu ORANG majalah, sumber media yang sangat terkenal, bahawa rancangan itu dan penerbit bukanlah peminat Peter… sama sekali!

“Peter adalah setiapSarjana Mudamimpi ngeri terburuk pengeluar: lelaki sempurna yang tidak boleh dipaksa untuk melamar pada akhirnya, 'dedah orang dalam. 'Hakikat bahawa tiada siapa yang boleh membicarakan Peter untuk membongkok dan hanya memberikan cincin kepadanya - dan bahawa dia tidak akan bermain bersama-sama - benar-benar menimbulkan kemarahan atasan di pameran itu. Termasuk Fleiss, pastinya. Dia benar-benar dalam senarai s— mereka selama-lamanya, dan tidak mungkin mereka akan memberi ganjaran kepadanya dengan pukulanSarjana Muda. Tidak mungkin.”

FOTO – SARJANA MUDA RACHEL DAN BRYAN MENGADAKAN MAJLIS PERTUNANGAN!

Yikes! Bagaimanapun, Reality Steve, yang juga mempunyai sumber yang boleh dipercayai dan terkenal dengan tepat mendedahkan pemenang rancangan itu, menulis tweet bahawa putaran dari cerita ORANG adalah bologna! Dia menjelaskan bahawa Peter adalah orang yang tidak mahu pertunjukan itu.

Steve tweeted , 'Inilah yang saya dengar: Mereka benar-benar mahukan Peter sebagai' Sarjana Muda. Mendengar dia memberitahu mereka tidak. Kini mereka membocorkan barangan kepada Orang yang berpura-pura mereka tidak pernah menginginkannya di tempat pertama. BS. Mereka mahukan dia, nampaknya dia berkata tidak, & kini mereka membalikkan naratif.”

Sebagai seseorang yang mengikuti rancangan itu selama bertahun-tahun, saya akan mengatakan naratif Realiti Steve lebih masuk akal. Peter adalah kegemaran peminat dan saya tidak dapat membayangkan rancangan itu akan menolaknya jika dia berminat. Lagipun, ini semua tentang PENILAIAN!

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA GEMBIRA ATAU KECEWA PETER TIDAK AKAN MENJADI SARJANA MUDA SETERUSNYA?