akan James Kennedy dan Rachel Leviss mengikuti masuk Jax Taylor dan Brittany Cartwright jejak kaki dengan an penglibatan pada kamera semasa musim kelapan yang akan datang Peraturan Vanderpump ?

Semasa wawancara baru, James ditanya sama ada dia dan teman wanita modelnya, yang baru-baru ini mendarat gig pelayan di Restoran SUR , akan menjadi ahli pelakon seterusnya yang akan bertunang.

'Ya, mungkin,' James mendedahkan kepada Kami Mingguan semasa pembukaan besar Cleo di Hollywood awal bulan ini. 'Anda tahu, saya tidak suka tergesa-gesa kerana kami seperti 10 tahun lebih muda daripada orang lain dalam rancangan itu, tetapi saya sangat menyayanginya.'

James dan Raquel telah berpacaran sejak 2016 dan semakin kuat seperti mereka filem episod baru daripadaPeraturan Vanderpump.

'Saya dan Raquel sangat hebat,' katanya. “Kami sangat gembira bersama. Dia cinta dalam hidup saya. Saya cintakan dia.'Walaupun James menetapkan masa depan dengan Raquel, perkara-perkara tidak begitu mudah untuk pasangan itu sepanjang masa mereka bersama di skrin. Malah, selama bertahun-tahun, James telah berhadapan dengan khabar angin menipu bahawa ramai rakan bintangnya percaya adalah benar.

“Adakah saya rasa James telah setia kepada Raquel? tidak,” Kristen Doute memberitahu Kami Mingguan Jun lalu. “Tepat apa yang saya katakan pada pertemuan semula musim lalu, sama sekali tidak. Saya tidak mengubah fikiran saya sejak pertemuan semula, tetapi saya juga tidak mengelilingi diri saya dengan James. Saya tidak fikir ada apa-apa yang boleh dia lakukan untuk membuat saya berubah fikiran.'

Beberapa bulan kemudian, semasa wawancaranya sendiri dengan majalah itu, Lala Kent mengulangi kenyataan yang sama mengenai dakwaan kafir James dan Jawapan Raquel kepada mereka .

“Saya tidak tahu bahawa saya berasa buruk untuk [Raquel] lagi kerana … ia seperti melihat adegan pembunuhan dan masih memerlukan lebih banyak bukti,” kata Lala pada Disember 2018. “Ia seperti, 'Baiklah, perempuan, saya tidak boleh perjanjian.'”

Peraturan Vanderpumpmusim lapan akan disiarkan pada akhir tahun ini.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com