Kredit: Cindy Ord/NBCUniversal

Di majlis perkahwinan Amanda Batula dan Kyle Cooke , satu lagi percintaan terpancar di bawah permukaan sebagai Lindsay Hubbard dan Carl Radke mengumumkan hasrat mereka untuk mencuba lagi.

Walaupun Lindsay dan Carl adalah kini bertunang untuk berkahwin , pakar perhubungan awam itu mempunyai sejarah romantik dengan Austen Kroll dalam cinta tiga segi silam yang melibatkan Ciara Miller pada Rumah Musim Sejuk .

Dalam pratonton episod akan datang, dikongsi oleh Queens of Bravo pada Instagram , Austen mendedahkan butiran pertemuan yang didakwa dengan Lindsay pada malam perkahwinan, iaitu selepas dia mula melihat Carl sekali lagi.

Menurut Austen, Lindsay menawarkan untuk menemaninya ke biliknya, dan mereka mula menonton filem sebelum Austen 'tertidur.'

'Tiba-tiba, saya bangun dengan tangannya di atas batang saya,' kata Austen dalam perbualan dengan Ciara, Amanda, dan Paige DeSorbo . “[Macam] apa yang awak buat ni?”Apabila ditanya sama ada Lindsay cuba melakukan hubungan seks dengannya, Austen menjawab, “Ya. Fakta.”

'Saya terpaksa mengalihkan tangannya dari c**k saya pada malam perkahwinan mereka kerana saya seperti, 'Elak daripada saya.''

Dalam temu bual pengakuan, dia mendakwa Lindsay membuat 'langkah yang sama' musim sejuk lalu di Vermont. Austen didakwa bertanya kepada bekasnya Jason Cameron jika langkah yang sama dibuat ke atasnya.

'Saya berkata, 'Hei, adakah dia melakukan semuanya, merangkak ke katil dengan anda dan mengambil anda...?'' kata Austen. 'Dia seperti, 'Itu betul-betul apa yang dia lakukan.' Semak keluar. Perkara yang sama berlaku pada majlis perkahwinan Kyle dan Amanda.”

Kemudian dalam episod itu, Austen memberitahu rakan-rakannya tentang malam perkahwinan itu, '[Kami] bangun keesokan harinya dan dia suka bangun dan berjalan keluar... Dia berkata tolong jangan beritahu sesiapa tentang perkara ini.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Dalam temu bual pengakuannya sendiri, Ciara mengulas bahawa Austen 'membuang bom tangan longgar,' dan dia membuat spekulasi bahawa seseorang akan 'membakar rumah ini menjelang akhir perjalanan ini.'

Bravo's Rumah Musim Sejuk disiarkan pada malam Khamis pada pukul 9 malam. EST.