Kredit: Cindy Ord/NBCUniversal

Rumah musim panas dan Rumah Musim Sejuk bintang Lindsay Hubbard baru-baru ini mendedahkan butiran di sebalik tabir berkenaan musim kedua Rumah Musim Sejuk , dan dia tidak membuang masa untuk bertepuk tangan Austen Kroll dakwaan bahawa pasangan itu disambungkan semasa dia berada di peringkat permulaannya hubungan dengan tunangnya, Carl Radke .

Lindsay berkata dia tidak ingat peristiwa itu walaupun berlaku, memanggilnya 'tidak masuk akal.'

'Dengar, saya seorang yang positif seks dan sentiasa bersikap terbuka dan terbuka tentang seksualiti saya dan dengan siapa saya telah melakukan apa,' kata Lindsay. Hiburan Malam ini . “Ia bukan gaya saya. Saya tidak tahu apa yang [Austen] katakan. Saya tidak fikir dia percaya apa yang dia katakan.'

Malah, Lindsay percaya bahawa Austen membuat segala-galanya untuk 'menarik perhatian gadis-gadis' dan mempunyai 'sesuatu untuk dibincangkan.'

'Nampaknya kepada saya bahawa dia ingin menarik perhatian gadis-gadis itu. Saya rasa dia berada dalam air panas lagi dengan Ciara [Miller], dan ia seperti, 'Oh, biar saya gunakan ini untuk mencuba dan kembali bersama Ciara dan gadis-gadis itu,'' dia termenung.Selebriti Bravo itu tidak terkejut dengan tingkah laku Austen. Sepanjang mengenali/berpacaran dengan Austen, dia berkata dia mula menyedari bahawa dia 'berjaya dalam drama.'

'Saya telah melalui jalan ini terlalu banyak kali sebelum ini untuk marah kepadanya lagi,' katanya.

Lindsay seterusnya mendedahkan bahawa dia memerlukan masa lima bulan di antara rakaman rancangan untuk memproses semua drama yang berlaku di antara keduanya. Jika tidak, dia tidak akan berada di tempat untuk 'menerima permintaan maafnya'.

The Rumah Musim Sejuk bintang juga membincangkan rakan pelakonnya mempersoalkan garis masa hubungannya dengan tunang dan rakan pelakon Carl, dan dia berkata dia bukan orang yang meletakkan hubungan mereka di sana untuk umum, tetapi sebaliknya, ia Maya .

“Carl mahupun saya tidak pergi berkeliling memberitahu orang bahawa kami, seperti, berkencan. Itu Maya, yang berkata, 'perkataan di jalan adalah Lindsay dan Carl sedang mencubanya,'' jelas Lindsay.

Lindsay juga bercakap tentang keguguran yang dahsyat dia menderita tahun lepas dengan Jason Cameron dan betapa 'sukarnya' masa itu dalam hidupnya untuknya. Dia juga membincangkan bagaimana Jason bersikap hipokrit dan memanipulasi pengalaman pahit itu di hadapan kamera.

'Saya sama sekali tidak bersedia untuk perbualan itu,' dedah Lindsay. 'Masalah yang saya ada dengan itu ialah saya sangat jelas dengan Jason bahawa saya akan berkongsinya.'

Lindsay mendakwa bahawa pasangan itu juga merakam adegan mereka berdua membincangkan peristiwa menyayat hati ituRumah musim panas, dan Jason tahu bahawa keguguran itu akan dimaklumkan kepada penonton. Adegan itu akhirnya tidak membuat potongan terakhir sebaik sahaja rancangan itu disiarkan.

'Apa yang lebih gila ialah dia dan saya merakam perbualan sebenar di apartmen sayaRumah musim panasmusim enam,” kata Lindsay. “Jadi, bagi dia untuk berkata, 'Oh, anda tidak memberitahu saya bahawa anda telah mendedahkannya kepada umum,' saya duduk di sana seperti, 'Apa yang anda cakapkan?' Sama ada anda mengalami amnesia yang melampau kerana kami sebenarnya mengalaminya. mengadakan perbualan ini dan kemudian kami juga merakam perbualan, jadi kemudian untuk membangkitkan perkara itu dan membuat saya rasa bersalah untuk sesuatu yang saya tidak lakukan pun sangat menyayat hati saya.”

Saat itu membuatkan Lindsay trauma sehingga dia 'menangis selama tiga minggu selepas Winter House.'

“Saya pulang ke rumah dan menangis hampir setiap hari selama tiga minggu kerana dalam fikiran saya, saya perlu hidup dengan trauma ini dan perkara tragis yang berlaku kepada saya. Saya perlu menjalaninya sepanjang hayat saya,” katanya.

Lindsay mendedahkan bahawa, akhirnya, hubungannya dengan Jason tidak dapat bertahan dalam pengkhianatan pada kameranya. Lindsay berkata dia tetap optimis pada mulanya kerana 'sekurang-kurangnya [keguguran] berlaku dengan seorang lelaki yang sangat baik.' Tetapi itu berubah selepas dia memutarkan 'naratif' palsu.

'Dia mencipta naratif ini tentang sesuatu yang saya tidak lakukan hanya supaya dia dapat melepaskannya dari dadanya kerana dia terlupa beberapa kali bahawa dia sedar bahawa ia akan diketahui umum, ia benar-benar mengubah pendapat saya tentang dia.'

Lindsay terus menghuraikan 'masa yang sangat menyedihkan,' dengan berkata, 'Saya tidak akan melihat lelaki ini sama kerana dia melakukan itu.' Dia juga mendedahkan bahawa Jason tidak meluangkan masa untuk menghubungi dan melihat keadaannya selepas kegugurannya.

'Dia tidak mendekati saya dan berkata, 'Hei, Linds, apa khabar? Saya tidak bercakap dengan anda dalam masa yang lama. Kira-kira dalam tempoh sembilan bulan, kami akan mempunyai bayi sekarang.' Sebaliknya, ia hanya terus ke dalam, 'Saya perlu mengeluarkan ini dari dada saya, anda pergi awam, anda tidak memberitahu saya,' kata Lindsay kepada outlet itu.

Terdapat berita gembira di kaki langit untuk Lindsay, walaupun, kerana dia mendedahkan bahawa dia dan Carl merancang untuk perkahwinan musim luruh 2023, dan dia berkata dia bersedia untuk memulakan keluarga tidak lama kemudian. Tiada apa-apa lagi yang ditetapkan, tetapi Lindsay berkata dia gembira dan bersedia untuk memasuki mod perancang perkahwinan sepenuhnya.

Bravo's Rumah Musim Sejuk kini disiarkan pada malam Khamis jam 8 malam. EST.