Perhatian Rumah Musim Sejuk peminat, tab mandi panas ini belum menjadi sejuk lagi! Walaupun kedua-duanya 'pada masa ini bujang,' Pesona Selatan bintang Austen Kroll tidak menolak untuk menyalakan semula api dengan arusnya Rumah Musim Sejuk bintang bersama, Ciara Miller .

Dalam temu bual baru dengan Orang ramai , Austen menyatakan, 'Ya, kami berdua bujang.' Tetapi dia menambah bahawa kedua-duanya masih berhubung, berkata, “Anda tidak pernah berkata tidak pernah. Craig [Conover] fikir saya akan berakhir dengan dia.'

Lebih menarik lagi ialah hakikat bahawa Ciara nampaknya telah melawat Austen di Charleston, SC, selepas penggambaran untuk Rumah Musim Sejuk berbalut.

“Seronok melihatnya dan berhubung semula,” katanya kepada majalah itu, sambil menambah bahawa Rumah musim panas bintang tidak membuat penggambaran Pesona Selatan .

Peminat Bravo akan mengingatinya pada malam pertama Rumah Musim Sejuk , Austen dan Ciara serta-merta mempunyai sambungan yang menghantar mereka berdua berlari ke tab mandi panas untuk pertemuan beruap. Apabila persembahan telah berlangsung, mereka juga telah pergi kencan santai. Walau bagaimanapun, nampaknya masanya tidak tepat kerana Austen dan Ciara telah mengesahkan bahawa mereka kini tidak bersama.

Walau bagaimanapun, nampaknya Ciara, seperti Austen, tidak menutup pintu sepenuhnya .Ciara baru-baru bercakap dengan Hiburan Malam ini , berkata, “Saya benar-benar menyukai [Austen]. Saya masih mempunyai perasaan ini terhadapnya.” Dia juga menambah bahawa dia 'sangat seronok' dalam perjalanannya ke Charleston, SC.

“Dia pasti membesarkan saya dengan cara yang paling positif. Terdapat begitu banyak detik di mana saya merasakan saya boleh mempercayainya, dan berasa selamat dan selamat adalah sesuatu yang sangat penting bagi saya. Itu sudah pasti melonjakkan saya sangat menyukainya,” sambungnya.

Jadi, apabetul-betuladakah pemangkin kepada kegagalan yang berpotensi sementara antara Austen dan Ciara?

Mungkinkah ia ada kaitan dengan 'cinta tiga segi' yang dimainkan antara Austin, Ciara, dan Lindsay Hubbard pada Rumah Musim Sejuk ?

Lindsay sebelum ini memberitahu Muka surat Enam , “Kami hanya berkawan pada masa ini. Kerana kami mempunyai semacam sejarah romantis dan kerana kami adalah kawan rapat, saya fikir wayar tersilang dan garis menjadi kabur sedikit.'

Sebelum terjerat dengan Ciara dan Lindsay, Austen menjalin hubungan hampir tiga tahun dengan seorang rakan Pesona Selatan bintang, Madison LeCroy , yang mengumumkan pertunangannya dengan teman lelakinya, Brett Randle , selepas enam bulan berpacaran. Austen nampaknya telah berpindah dan tidak menyimpan niat jahat terhadap bekasnya kerana dia tidak menyatakan apa-apa selain yang terbaik untuk mereka berdua.

“Saya gembira untuk dia. Dia mempunyai seorang anak lelaki yang perlu dia fikirkan. Dia mahukan sebuah keluarga dan saya rasa dia sudah mencapainya, atau cuba melakukannya,” katanya. “Semoga berjaya kepada mereka.”

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo