Kredit: Charles Sykes/Bravo

Rumah Musim Sejuk bintang, Ciara Miller dan Amanda Batula , menumpahkan butiran tentang hubungan semasa francais dan kedudukan semua orang semasa mempromosikan musim 3 Musim panas rumah spin-off.

Austen Kroll mula-mula membuat kesan pada Ciara pada permulaan musim 1 musim sejuk rumah semasa a sesi mekap berwap dalam tab mandi panas, dan keadaan berjalan lancar dengan kedua-duanya sehingga dinamik mula berubah selepas Austen juga bermesra dengan Lindsay Hubbard semasa Musim panas rumah musim 6 walaupun Ciara berada di bawah tanggapan mereka masih seorang item .

Dipotong ke hari ini, dan Ciara mendedahkan bahawa dia berkata 'hai dan selamat tinggal' kepada Austen.

“Jarak masih ada. Saya masih 'hai dan bye,' dan saya fikir itu sejauh mana hubungan kami,' kata Ciara. Kami Setiap minggu status semasa dia dan Austen. 'Saya tidak benar-benar merasakan kita mungkin akan benar-benar mempunyai hubungan. Secara peribadi bagi saya, saya tidak mempercayainya.”

Ciara percaya apa-apa jenis hubungan yang berpotensi dengan Selatan Pesona bintang, sama ada romantis atau platonik, tidak dapat disangkal, mengatakan bahawa 'jambatan telah terbakar.''Saya fikir dia seorang lelaki yang baik, dan dia hebat untuk seseorang, dan, seperti, saya benar-benar mendoakan yang terbaik untuknya. Saya cuma … saya tidak memerlukannya dalam hidup saya,” katanya.

Costar dan rakan Amanda bersetuju dengan penilaian Ciara terhadap Austen dan memuji 'keyakinan dan keupayaannya untuk menyampaikan' perasaannya terhadap bekas apinya.

'Cara dia lakukan dan benar-benar hanya meletakkannya di sana dan menetapkan sempadan itu,' jelas Amanda. “Saya rasa dia betul dalam semua yang dia katakan. Austen hanya perlu membesar. Dia mampu, tetapi bukan sekarang.'

Ciara menambah bahawa dia tidak 'membenci' Austen dan boleh bersama, tetapi dia tidak menahan nafasnya kerana dia mendakwa Austen mempunyai 'sebelah terbalik' dan dia tidak 'berpegang padanya.'

“Kami mempunyaiRumah Musim Sejukpesta perdana [sebelum] BravoCon [dan kemudian saya] melihatnya beberapa minggu lalu di bandar [di], seperti, sebuah restoran yang dibuka, dan kami boleh berada di sekeliling satu sama lain, 'kata CiaraKami. 'Saya secara peribadi tidak perlu melakukan pengejaran [pada acara], tetapi itu adalah [apabila kita berinteraksi]. Dan saya fikir itu OK. Ia berkembang dengan cara itu, dan saya tidak membencinya. Saya tidak mempunyai rasa tidak suka kepadanya. Saya, awak tahu, saya lebih suka diri saya sendiri.”

Ciara dan Amanda juga meluangkan masa untuk bercerita tentang BFF dan costar, Paige DeSorbo ’, hubungan dengan orang lain Selatan Pesona lelaki, Craig Conover .

'Saya rasa mereka mengenali satu sama lain dengan lebih baik, dan mereka lebih menyesuaikan diri dengan jenis, seperti, apa yang membuatkan satu sama lain berdetik,' kata Ciara.

Amanda menimpali, mengatakan bahawa Craig lebih matang daripada ketika dia dan Paige pertama kali bertemu semasa Rumah Musim Sejuk , dan pasangan itu hanya bertambah 'lebih rapat dan lebih kuat.'

'Dia tidak perlu menunggu untuk melihat perkara yang disiarkan dan bermain untuk menyedari apa yang dia lakukan salah atau bagaimana dia bertindak mungkin tidak sesuai. Seperti, pada masa ini, sebelum dia melihat dirinya kembali, dia dapat memeriksa dirinya sendiri, 'kata Amanda Kami . 'Saya fikir ia besar dan mereka berdua hanya berkembang sejak itu.'

Memandangkan hubungan pasangan itu semakin serius, terdapat gemuruh tentang Paige bergerak ke selatan ke Charleston, SC untuk bersama Craig. Satu tindakan yang Ciara dan Amanda tidak mempedulikan tetapi akan menyokong kebahagiaan rakan mereka.

'Saya tidak mahu menyokong langkah itu,' Amanda bergurau. 'Saya fikir, anda tahu, dia akan melakukan yang hebat. Saya rasa Craig akan tersesat di bandar.”

Walau bagaimanapun, Ciara berfikir bahawa Craig memerlukan kejutan realiti yang hanya boleh diberikan oleh bandar.

'Saya seperti, 'Dia memerlukan cinta yang sukar di bandar besar di mana dia bukan ikan besar dalam kolam kecil,'' jelas Ciara. 'Dan maksud saya itu akan merendahkan awak sendiri seperti itu.'

Namun, tidak kira apa keputusan yang dibuat oleh pasangan itu, Ciara dan Amanda berpendapat Paige akan melakukannya dengan baik.

'Saya rasa Paige akan mengikut jejak ibunya mengenai pesta makan malam dan tetapan pinggan yang menakjubkan ini dan semua acara percutiannya,' spekulasi Amanda. 'Saya rasa itulah yang Paige mahukan, dan dia akan melakukannya di selatan.'

Musim sebelumnya Bravo's Rumah Musim Sejuk boleh ditemui di Peacock, dan musim baharu akan ditayangkan pada tahun 2023.